Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-10-2007, 10:42 AM   #11
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Ive got an old A7N8X mobo lying about, so im gonna build another system to mess about with soon
that is better than my board , i have a pc chips , with no graphics slot at all am trying to get hold of a cheap pci graphics card , anyway yeah the amd athlon xp's the older polamino cores like mine go realy cheap on ebay at times , like 15 for a 2000+ but they are 266 bus and that board can take 400 if i am correct , you could get a newer barton core like a xp 3200+ they are 400mhz bus but fetch a bit more on ebay just seen one go up to 50 and it hasnt ended yet they are quite fast , and not that far behind the athlon 64 bits but yeah i like the athon xp and they are pretty fast , i found my polamino 2000+ is pretty much near a sempron if not better
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 12:20 PM   #12
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k cool, thanks for the comments guys, this system will really be damn nice for me, i mean i realize that its not as good as some of you, but for a 15 year old that doesnt have a job i personally think its gonna rock, i put no more than 300 into this system, so im really excited about it in that aspect, latter on next year once im able to get a job i will deffinately get one asap so i can build a good system, and beef my jeep up
__________________

__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 12:22 PM   #13
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Had a similar deal same card ( slightly used), farcry for computer and comp controller for 50$!!!! I had no money at the time so I couldn't get it. They we're selling I that cheap because someone returned it.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 12:34 PM   #14
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya, i really wanna get farcry... i have it for xbox and its awesome, cant wait to get it for pc...

oh and i gotta get counter strike... i have never played it for pc... i think im missin out
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 12:56 PM   #15
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

you are, but with a card like that you can play it all now.Try BF2, Doom 3, or Quake if you haven't yet all are extremly enjoyable.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 01:01 PM   #16
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooo im already a huge bf2 fan, i played that on an fx5200... ya very sad, but it ran bearly, so this 6800ultra will probably make me shit my pants... let alone a freakin 8800, lol
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 01:03 PM   #17
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by bullzi
ooo im already a huge bf2 fan, i played that on an fx5200... ya very sad, but it ran bearly, so this 6800ultra will probably make me shit my pants... let alone a freakin 8800, lol
well you will get like medium graphics
Then when you get 2gb of ram you can set all settings to max. (except maybe aa)
__________________
0_o
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 01:04 PM   #18
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by bullzi
ooo im already a huge bf2 fan, i played that on an fx5200... ya very sad, but it ran bearly, so this 6800ultra will probably make me shit my pants... let alone a freakin 8800, lol
lol, that is an extreme deal have fun with it.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 01:07 PM   #19
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by mammikoura
well you will get like medium graphics
Then when you get 2gb of ram you can set all settings to max. (except maybe aa)
i can run aa maxed out on an x300 and 512mb of ram...

i get 60fps on my laptop with integrated ati xpress1150, i run everything high except shadows and lighting, and run a res. of 1280x800 and it runs great, when i go outside it goes down to 20fps though...
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 01:16 PM   #20
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Woo Hoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by bullzi
k cool, thanks for the comments guys, this system will really be damn nice for me, i mean i realize that its not as good as some of you, but for a 15 year old that doesnt have a job i personally think its gonna rock, i put no more than 300 into this system, so im really excited about it in that aspect, latter on next year once im able to get a job i will deffinately get one asap so i can build a good system, and beef my jeep up
it is a nice system better than mine , and i am 16 and dont have a job so yeah i know where you are coming from ,i dont get enough moneyto build an e6600 with 2 gigs of ram and an 8800 card but hopefully late this year/early next year i am going to build myself a new comp
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0