Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-31-2009, 10:28 PM   #1
In Runtime
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 128
Post Windows 7

If you have the trial version of windows 7 and got a key code for it do i have to buy the full version are just the upgrade version
__________________

Gambino23 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2009, 10:53 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 684
Default Re: Windows 7

You have to buy the full version, The trial keys stop working sometime in 2010
__________________

__________________
AMD 64 x2 5600+|Asus m3a|4GB RAM|Nvidia Geforce 9500 gt|320 GB Seagate Hard Drive
ringtemek is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 12:41 AM   #3
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Windows 7

The key code will only work with the RC. Beginning on March 1, 2010, your PC will start shutting down every two hours. The RC will expire on June 1, 2010.

When you install the final version of Windows 7, you'll need to do a clean installation. So plan on backing up your data then reinstalling your applications and restoring your data.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:13 PM   #4
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Windows 7

i think some one will come out with a work around b then anyway tho, if there isnt one out already. not sure how able we are to talk about that on the forum tho...

rooster! care to enlighten me?
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:17 PM   #5
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Windows 7

I really don't see anybody coming up with a hack that will enable the use of the RC key with the final version. It just doesn't seem practical.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:19 PM   #6
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Windows 7

im not saying that, im saying if some one comes up with a key to bypass the RC's shut down in the process disabling windows updates and things like that. so you can still use RC past june 2010
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:22 PM   #7
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Windows 7

Oh that. Yup, it's been done for both the beta and RC versions.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:24 PM   #8
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Windows 7

pm me please
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:27 PM   #9
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Windows 7

Won't do ya any good, I don't know where to find them. You know the ol' saying, "Google is your friend."
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:31 PM   #10
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Windows 7

lol, if you must :P
__________________

__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0