Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-05-2008, 04:42 PM   #1
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

Basically, title says it all... I know it cause a small charge to log in, but does it use txt or data charges for IM?
__________________

__________________
Adults are just obsolete children and the hell with them. - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2008, 04:52 PM   #2
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

Text for IM, so you best have an awesome text plan.
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2008, 05:34 PM   #3
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

On the Three network like I am on, I get MSN Messenger Live free
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2008, 05:36 PM   #4
In Runtime
 
sherwood's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 282
Send a message via AIM to sherwood Send a message via MSN to sherwood
Default Re: Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

Quote:
Originally Posted by Kage View Post
On the Three network like I am on, I get MSN Messenger Live free
Same It is really good. I also get to go one my Gmail account for free through my Sony Erricson k850i and ebay.co.uk/.com. Gey a 3 contract man they are good
__________________
my rig: Foxconn M7VMX Series|Intel Core 2 Duo E7200GHz|2.00GB of RAM|500GB Western Digital SATA HDD|500GB Hitachi SATA|500GB Maxtor External|Nvidia GeForce 8 Serise 512MB.|400W power supply.|Windows Vista Ultimate|19" HD Monitor
sherwood is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2008, 06:32 PM   #5
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

I am in the USA, I have AT&T, they arent bad. I have a 1500 txt plan, so it works out. I use on average... like 500, but the next lower plan is 200, so I have to go up to 1500, so I figure I will use them with IM and get my moneys worth, lol.
__________________
Adults are just obsolete children and the hell with them. - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2008, 06:44 PM   #6
In Runtime
 
sherwood's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 282
Send a message via AIM to sherwood Send a message via MSN to sherwood
Default Re: Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

Ah right... Shame you can't get 3 as they do some good services
__________________
my rig: Foxconn M7VMX Series|Intel Core 2 Duo E7200GHz|2.00GB of RAM|500GB Western Digital SATA HDD|500GB Hitachi SATA|500GB Maxtor External|Nvidia GeForce 8 Serise 512MB.|400W power supply.|Windows Vista Ultimate|19" HD Monitor
sherwood is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2008, 12:23 AM   #7
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

Yeah, I tried tricking the att website into thinking I had a razr, so I could get a cheap media plan instead of the PDA plan... but it didnt work...
__________________
Adults are just obsolete children and the hell with them. - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2008, 03:56 AM   #8
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Re: Will going on yahoo with my phone cause Data charges?

Quote:
Originally Posted by superman22x View Post
Yeah, I tried tricking the att website into thinking I had a razr, so I could get a cheap media plan instead of the PDA plan... but it didnt work...
You better watch trying to trick the IMEI. If your razr isn't 3G and your suddenly on a 3G network with a IMEI phone that isn't capable of 3G red flags are going to go up.

I take it you got your tilt? How are you liking it. Need any help with anything let me know.

If you don't have a internet plan I'd make sure you put your phone in flight mode for going online. Most of the time it seems to still dial in a connection for me even if Wifi is present.

Most of the IM clients use text messages and not data. There are some programs out there that will use your data network instead there 3rd party. I never bothered using them though because I don't go over my text limits.
__________________

ߧ∩H♠H䎀 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0