Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-24-2006, 03:08 AM   #11
Daemon Poster
 
BigLu's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,140
Send a message via AIM to BigLu
Default Re: What type is your internet

mine drops quite a bit seeing how it's coming from about 200 feet away lol
__________________

__________________
E8400
HD 4870
4GB DDR2
BigLu is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 03:20 AM   #12
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: What type is your internet

Haha, my modem and router are on the same desk as my computer and monitor and it still drops! It's quite annoying, especially when I'm playing on Battlefield 2 or something, because it disconnects AIM and XFire.
__________________

alvino is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 06:35 AM   #13
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: What type is your internet

Ntl..
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 07:46 AM   #14
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: What type is your internet

NTL too. Supposed to be getting 4MB, but at the moment, I'm getting?:

1.1MB. Bit better than before then, but still not perfect.

Communications 1.1 megabits per second
Storage 129.2 kilobytes per second
1MB file download 7.9 seconds
Subjective rating Good
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 01:00 PM   #15
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: What type is your internet

Well if you have Cable Broadband you can tweak it out at this this..

http://www.speedguide.net/
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 02:55 PM   #16
Fully Optimized
 
UK31337's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,776
Default Re: What type is your internet

I've got Tiscali Broadband. Never ever runs at its full speed of 2.3Mbps even though I can see the telephone exchange out of my bedroom window (it's about 100m away at most). Traffic shaping. Unlimited usage... but you get punished if you hit a set undisclosed limit certain times - they call it a "Fair Usage Policy" - basically means don't turn your computer on at peak times

I think ADSL is just crappy technology, can't wait until I move back into a cabled area again

Seriously, there's not a decent ADSL provider anywhere in the UK - you have to have cable if you want anything like decent broadband.
UK31337 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 03:20 PM   #17
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: What type is your internet

Yahoo! sbc global pro...
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 05:30 PM   #18
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: What type is your internet

I have Bell Aliant Dialup... http://www.aliant.net runs at less than 28.8k
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0