Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-31-2007, 01:54 AM   #11
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Re: What settings can you run crysis on?

It just has faster Clock Speeds.

__________________

AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 01:56 AM   #12
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: What settings can you run crysis on?

you wanna donate one to me? please?

EDIT
hascet meant that you said "8800GTX Ultra" instead of "8800 Ultra" the later is the actual name
__________________

Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 01:57 AM   #13
Fully Optimized
 
hascet's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,218
Default Re: What settings can you run crysis on?

Post some pictures of your computer, that is truly amazing! You should have entered in the best computer contest too, you definatley would have won. I want to see some pictures of your beast lol!!!
hascet is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 02:00 AM   #14
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: What settings can you run crysis on?

Medium,1280x1024,DX10Vista
I tried running it on high 800x600...
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 02:03 AM   #15
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: What settings can you run crysis on?

medium 1024x768 w/ 8600 40-70fps

im hoping my 8800 can run medium high 1440x900 around 40 fps, i dont see that asking too much after seeing reviews on this card thats coming...
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 02:06 AM   #16
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Re: What settings can you run crysis on?

The pictures don't reflect the second GPU as It wasn't needed at the time, Then Crysis came out.

Tower


Operational
AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 02:12 AM   #17
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: What settings can you run crysis on?

Damn pretty sweet
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 02:18 AM   #18
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: What settings can you run crysis on?

Screenies!!
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 05:33 AM   #19
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: What settings can you run crysis on?

Pwnt?

Quote:
Originally Posted by Rudster816
liar\joker, the 8800GTS hascet has (512mb version) beat the 8800GTX in benches(only certain games, including crysis) and he cant even play it maxed

or are you in XP because then its not "all maxed"
Quote:
Originally Posted by AmericanSensei
Seriously. I'm running the Q6600, 8Gigs of PC6400 in Dual Channel, Two 8800 GTX Ultras 768MB in Sli. Next time I play I'll screenshot the FPS.
Quote:
Originally Posted by Rudster816
holy shit i didnt think anyone on here had that kind of system
j03 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2007, 06:11 AM   #20
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: What settings can you run crysis on?

1680x1050 on High in XP, using the basic Direct X 10 hack to allow for most of the effects (better water/water rainbow effect/world colour/light rays)
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0