Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-31-2006, 03:12 AM   #61
In Runtime
 
Andrew2020's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 239
Send a message via MSN to Andrew2020
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Quote:
Originally Posted by Natalya
OMG - TOOOOOOO MANY ICONS ON YOUR DESKTOP!!!! =|

cant handle that many arrrrrrrghhhhhhhhhhhh
Ok CAn you HanDlE THIS!!!! This is one of my 4 DeskTops.

__________________

__________________
CPU Type: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
Motherboard Name: Asus A8R-MVP (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Video Adapter: ATI Radeon X1800 XT (512 MB)
Audio Adapter: Analog Devices AD1986A @ ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller
Disk Drives:ST330062 2AS SCSI Disk Device (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) x4 (1280GB)
Network Adapter: Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller
Andrew2020 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2006, 04:48 AM   #62
Fully Optimized
 
Paradox's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,913
Send a message via AIM to Paradox Send a message via MSN to Paradox Send a message via Yahoo to Paradox
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

One thing to have an unorganized desktop, another thing to just leave your downloads there instead of moving them =\
__________________

__________________
ROW ROW FIGHT THE POWAH

Xbox Live: Error Lord
Personal Email: HunterMRose[at]gmail.com
Aim: Error Lord
Paradox is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2006, 05:50 AM   #63
Daemon Poster
 
Natalya's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,176
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Quote:
Originally Posted by Andrew2020
Ok CAn you HanDlE THIS!!!! This is one of my 4 DeskTops.

ARGHHHHHHHHH no THAT i cannot handle! JEEEEEEZ!!!arghhhhh! why? why? WHY? cleanliness! that is just tooooo much! - *anxiety attacks*
__________________
IBM - Idiots Become Managers
Natalya is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 12:55 AM   #64
Baseband Member
 
torment1979's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 70
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

here's clean:
__________________
DT:Custom intel Pent. D 802 2.66 oc to 3.06, asus P5N32-E SLI Plus, 1gb G-Skill DDR2 677, Geforce 7600GToc 256, seagate barracuda 7200.8 sata 250g, XP Pro (custom dt skin) and etc...
LT:Gateway M680XL w/1.8ghz centrino (my workhorse)
torment1979 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 02:23 AM   #65
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Quote:
Originally Posted by Andrew2020
Ok CAn you HanDlE THIS!!!! This is one of my 4 DeskTops.

Wow.. That hurts the eyes.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 03:19 AM   #66
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

I don't have the heart to quote that screen once more, my god how do you cope.......my desktop has 8 icons on it and that is it and thats over a dual monitor display!!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 05:23 AM   #67
Daemon Poster
 
Natalya's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,176
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Quote:
Originally Posted by GlasseyeUK
I don't have the heart to quote that screen once more
hahaha its a shocker isnt it!!! i dont know how people can live with a pc like that!!! meanwhile, dual monitors?!? niceeeeeeeeee!!
__________________
IBM - Idiots Become Managers
Natalya is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 05:28 AM   #68
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

I currently have four, and the object deskstop thing.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 08:27 AM   #69
Daemon Poster
 
karling07's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,099
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

1024x768

anything higher hurts my eyes
__________________
traffic in the skyy
karling07 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 10:39 AM   #70
In Runtime
 
Windwaker222's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 351
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Used to run at 1024x768 but when I play CS at 1600x1200 it always changes the Res. so now I just run it default at 1600x1200. Anything smaller seems huge..
__________________

__________________
AMD Phenom 9600 / 4GB OCZ Gold / nVidia 8800GT / ASUS Crosshair 4xPCI-E
Windwaker222 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0