Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-26-2006, 04:21 PM   #31
BSOD
 
mr.monger's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,386
Send a message via AIM to mr.monger Send a message via Yahoo to mr.monger
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

1280x1024.... cant stand it lower. id have it higher but my monitor doesnt go that high.
__________________

mr.monger is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 12:18 PM   #32
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Mine's runnin at 1152 x 864. I have the text larger though because my eye sight sux
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2006, 08:59 AM   #33
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

1600x1200 - 80hz refrsh rate, does the job
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2006, 09:38 AM   #34
Fully Optimized
 
^Mike^'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,958
Send a message via ICQ to ^Mike^ Send a message via AIM to ^Mike^ Send a message via MSN to ^Mike^ Send a message via Yahoo to ^Mike^
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

1024x768 on my laptop
^Mike^ is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2006, 08:50 PM   #35
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Quote:
Originally Posted by joxley1990
1600x1200 - 80hz refrsh rate, does the job
Thats micro,lol. What size of monitor you have. Has to 20+".
__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2006, 08:52 PM   #36
In Runtime
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 482
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

1280 by 800(widescreen) thats the highest my laptop will run .....sadly lol ... i had to do icon clean up because of a full screen of icons.... lol thats only because i put music files and videos on it :X
__________________
-HP zv6000 Laptop, 15.4 " (widescreen) W/ brightview technology(glossy)
ExGamer is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2006, 11:58 PM   #37
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

I don't have that 1280x800. My laptop jumps right to the 1280x1024 from 1280x768. It's widescreen too. It has the ability to go as high as 2048x1536, but I doubt it would look good.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2006, 12:07 AM   #38
Daemon Poster
 
Natalya's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,176
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Quote:
Originally Posted by HRHunteRHR
Yea I used to be like that too. Now I'm EXTREMELY unhealthy to my computer!!!!

This is for you, Natalya!

omg i just saw your post.... and i wish that bloody pc was in front of my so i can sort it out...

this is my screen



ahhh so clean!
__________________
IBM - Idiots Become Managers
Natalya is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2006, 12:11 AM   #39
In Runtime
 
extendcradle's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 276
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

mine is 1024x768. because its the standard resolution for the whole company and I set that rule.
extendcradle is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2006, 12:13 AM   #40
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: What Resolution do you run your computer in?

Quote:
Originally Posted by Natalya

ahhh so clean!


Resized.....But how do you like my desktop?
__________________

__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0