Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-04-2008, 07:15 PM   #31
Fully Optimized
 
eslfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Re: Vista SP2 (Pre-Beta)

Wait till it comes out...
__________________

__________________
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 07:21 PM   #32
Fully Optimized
 
LukaszR's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,833
Send a message via MSN to LukaszR
Default Re: Vista SP2 (Pre-Beta)

Quote:
Originally Posted by _-..zKiLLA..-_ View Post
hmmm how did u get ur hands on windows 7 beta?
here ya go!
http://computerforums.org/showthread.php?t=78165
__________________

__________________
Desktop - DualBoot: Fedora 15/Windows 7 64bit
Netbook - Windows 7 Professional

www.Cyber-Talk.ca League of Legends and Gaming Community
LukaszR is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 09:47 PM   #33
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Vista SP2 (Pre-Beta)

I need 64 bit version too... Tried googling it a little and couldn't find anything...
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 10:24 PM   #34
In Runtime
 
Pups25228's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 122
Default Re: Vista SP2 (Pre-Beta)

I have it on windows update 64 bit.
__________________
AMD Phenom II 940 Black @ 3.4 || Freezer 64 Pro || BFG GTX 280 OC'd || AsRock 780a SLI || 4GB OCZ Reaper 1066|| VelociRaptor 300GB 120GB, 160GB, 500GB HDs || BFG 800W ES-Series || Creative X-Fi USB || Antec 900 || Vista Ultimate 64-bit ||
Pups25228 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 10:31 PM   #35
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Vista SP2 (Pre-Beta)

How did you get it? Does Windows update find it?
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 12:05 AM   #36
In Runtime
 
Pups25228's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 122
Default Re: Vista SP2 (Pre-Beta)

It just said I had an update, looked at it and it said something about vista SP2 x64, and I installed it.
__________________

__________________
AMD Phenom II 940 Black @ 3.4 || Freezer 64 Pro || BFG GTX 280 OC'd || AsRock 780a SLI || 4GB OCZ Reaper 1066|| VelociRaptor 300GB 120GB, 160GB, 500GB HDs || BFG 800W ES-Series || Creative X-Fi USB || Antec 900 || Vista Ultimate 64-bit ||
Pups25228 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0