Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-24-2007, 05:59 AM   #11
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Vista available in UK

Well if thats the case, then i find it strange that a respectable company in the UK is selling it. Check the link out above, the info i posted is direct from the site.
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:01 AM   #12
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: Vista available in UK

Many companies have sold OEM versions, the loophole that they use is that you can sell it with a piece of hardware, for example hard drive etc, however they often overlook that when you actually purchase it.

I remember buying MCE OEM and I had to buy the remote control pack with it, that qualified as a piece of hardware.
__________________

__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:02 AM   #13
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Vista available in UK

Ive got MCE OEM here aswell, and i purchased it on its own, there must be other ways around it.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:15 AM   #14
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: Vista available in UK

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Ive got MCE OEM here aswell, and i purchased it on its own, there must be other ways around it.
Yeah that what I meant to say in my previous post, some companies will conveniently overlook the purchase of the hardware part of it.
__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:19 AM   #15
Daemon Poster
 
Natalya's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,176
Default Re: Vista available in UK

Yes, thats why you will find slight variations in the EULA for vista, to stop these loop holes.
__________________
IBM - Idiots Become Managers
Natalya is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:23 AM   #16
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: Vista available in UK

Quote:
Originally Posted by Natalya
Yes, thats why you will find slight variations in the EULA for vista, to stop these loop holes.
So why allow the OEM version to be retailed to the general public?

It seems like Microsoft is saying, here look at this you can have it for this much..........or actually NO YOU CAN'T!!
__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:25 AM   #17
Fully Optimized
 
Join Date: Oct 2005
Location: 1
Posts: 2,525
Default Re: Vista available in UK

i wonder if this will turn out to be another PS3 episode with the expensive prices on eBay and people willing to pay over a grand to get it early...hope not
Ronco Rox is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:26 AM   #18
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Vista available in UK

Quote:
Originally Posted by Natalya
Yes, thats why you will find slight variations in the EULA for vista, to stop these loop holes.
Yeah, thats fair enough, but there is obviously ways around it or there wouldnt be 3 companies (that i know of) selling it
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:45 AM   #19
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: Vista available in UK

Quote:
Originally Posted by Ronco Rox
i wonder if this will turn out to be another PS3 episode with the expensive prices on eBay and people willing to pay over a grand to get it early...hope not
I really don't see that happening, those that really wanted to get it early would have had the RC1 version etc....

Mind you saying that there are always those people who have more money then sense!!
__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:50 AM   #20
Daemon Poster
 
Natalya's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,176
Default Re: Vista available in UK

Quote:
Originally Posted by GlasseyeUK
So why allow the OEM version to be retailed to the general public?

It seems like Microsoft is saying, here look at this you can have it for this much..........or actually NO YOU CAN'T!!
OEM is not allowed to be sold to the public like that. STUPID RESELLERS WHO DONT DO THEIR JOB PROPERLLY CAUSE ALL THIS CRAP.

What MS is saying is, Buy a new computer and we will give you the software at a discounted price PRE INSTALLED aka OEM, OR, Buy the software on its own but pay a little more.
__________________

__________________
IBM - Idiots Become Managers
Natalya is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0