Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-27-2006, 07:28 AM   #1
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default UT2004: Why freese now?

This is kind of awkward.

I play HataX's Meteor Server, the one completely modded and when I play for like 30mins, it freeses, causing me to turn off PC, no Reset.

I previously played that Server with the SAME PC and it never did that. Now, why would it do it now?
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 08:10 PM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: UT2004: Why freese now?

Hey, a little bit could help....

SPecs: P4S800D-X, P4 3GHZ, GFX 5200

I'm using the BETA drivers from Nvidia. Anything wrong with that?
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 10:30 PM   #3
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: UT2004: Why freese now?

Check all your temps, make sure they are all stable. Check for bogus processes, check your system's voltage, scan, just do the usual crap you would when your computer is acting up at all.

And as for the drivers.. I dunno man. I never use betas, I just rely on the official releases. Never had any problems with them.

And btw, why are you posting this in the social lounge?...
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 10:54 PM   #4
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: UT2004: Why freese now?

Quote:
Originally Posted by MikeReiner
Check all your temps, make sure they are all stable. Check for bogus processes, check your system's voltage, scan, just do the usual crap you would when your computer is acting up at all.
Clean as everything! Good temps

Quote:
And as for the drivers.. I dunno man. I never use betas, I just rely on the official releases. Never had any problems with them.
This is a still in question

Quote:
And btw, why are you posting this in the social lounge?...
No GAMING forums besides RGForums...probably DEAD since not many people goes there.

In order to be an 0b3r g4m3r 1hu53r, I need to have a NOT freezing PC.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 11:07 PM   #5
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: UT2004: Why freese now?

Well, if your situation i'd try rolling back to the official drivers. if that doesn't help, try playing in a stock server with no custom content, (I know that sounds stupid and really unhelpful, but try it anyway, i've had a situation similar to this..)

If that doesn't work, then try reinstalling UT maybe. I can't think of much else that could help.
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 11:09 PM   #6
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: UT2004: Why freese now?

Well, what could be happening is that your computer cant handle the mod. And its running slowly in the first place. And then, after about X minutes, it is just too much for the processor to keep up with what your doing. So it gets really hot trying to process everything. So it clocks down, and then your computer locks up.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2006, 11:18 PM   #7
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: UT2004: Why freese now?

Quote:
Originally Posted by ArrizX_MuziK
Well, what could be happening is that your computer cant handle the mod. And its running slowly in the first place. And then, after about X minutes, it is just too much for the processor to keep up with what your doing. So it gets really hot trying to process everything. So it clocks down, and then your computer locks up.
I somehow doubt that... he said the temps were fine.

My 300mhz can't play 1.6 very well at all, but I punished myself by playing it for two hours, run like crap, but it never crashed. And as you can imagine it was running as hard as it possibly could the entire time (short of being over clocked)
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 01:09 AM   #8
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: UT2004: Why freese now?

I doubt it myself. Just throwing out possibilities.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 07:08 AM   #9
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: UT2004: Why freese now?

I think the v3369 patch is causing some problems...
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0