Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-16-2007, 11:36 AM   #1
BSOD
 
Camelia's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 38
Send a message via AIM to Camelia Send a message via MSN to Camelia Send a message via Yahoo to Camelia
Question Username Change

How do I change my username on this site?
__________________

Camelia is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 11:38 AM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Username Change

PM David Lindon. And...you'll need to reduce your signature to 5 lines. Here's a suggestion:

Acer Aspire 3680 / Windows XP Media Center Edition
Intel* Celeron* M processor 420 (1.60 GHx, 533 MHz FSB, 1B LS cache) / 14.1 WXGA CrystalBrite LCD / 60 GB HDD (plus 500 GB externel HDD / Mobile Intel* 940GML Express Chip / DVD-Super Multi double layer / 0.99 GB RAM DDR2 / 802.11 b/g wireless LAN
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 11:39 AM   #3
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Username Change

Pm the Admin david lindon and he will do it for you

Also just a quick heads up maximum sig length is 5lines , yours appears as 9 lines on my screen
Huh Lhuser beat me to it but yeah anyhows
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 11:49 AM   #4
BSOD
 
Camelia's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 38
Send a message via AIM to Camelia Send a message via MSN to Camelia Send a message via Yahoo to Camelia
Default

(Post deleted by: Camelia)

Reason: Double Post
Camelia is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 11:51 AM   #5
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Username Change

Quote:
Originally Posted by Camelia View Post
Why dos the signature have to be max 5 lines, I don't have a problem with it they way it is anywhere else. This is really the first compliant. What will happen ifI keep it the way it is.
It's just a rule the admin has. If you don't change it, then I'll have to go in and modify it so it is five lines. It's not something I like to do though, so please change it.
__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 11:56 AM   #6
BSOD
 
Camelia's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 38
Send a message via AIM to Camelia Send a message via MSN to Camelia Send a message via Yahoo to Camelia
Default Re: Username Change

I only looks good the way it is, and can't think of anything else to put for my signature. I'll just delete it. Sorry.
Camelia is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 02:29 PM   #7
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Username Change

? That makes no sense? Can't havce your way so your going to delete it?

It's not hurting any of us.
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 02:38 PM   #8
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Username Change

Woops nm,
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 02:42 PM   #9
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Username Change

Quote:
Originally Posted by CompMan View Post
? That makes no sense? Can't havce your way so your going to delete it?

It's not hurting any of us.
hye mate i dont think she was doing it in a stroppy childinsh way just it doesnt look good n e other way so she delete it.

keep the peace ppl
__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 04:13 PM   #10
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Username Change

is there any need for this topic.
the sigs fixed and several people have said you need to pm david lindon

(if i was a mod id lock this), or atleast keep an eye on it
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0