Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-28-2009, 05:06 PM   #21
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: upgrade set up

Quote:
Originally Posted by Rubber314Chicken View Post
Oh gosh, I thought my 19" was big.... Jesus... that's huge.....
That's what she said!

To keep the thread on topic: That is a very nice setup.
__________________

JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2009, 07:04 PM   #22
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: upgrade set up

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
ya, they probably are lcd tv's, unless hes just liking that low res?
There's a difference between a monitor and a television. We used to have a CRT hybrid that was manufactured by Monovision/Princeton that weighed around eighty pounds. They were around 27", and could support VGA, component, composite, and RF connections back in 2002-2003. Really advanced back then.

Too bad they were extremely unreliable. We had sets that would develop numerous problems after a few years.

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
and i dont fallow ya around sonny, i have the same interests in computers as you do, so..... i think our paths would cross once in awhile on CF lol
Please don't call me "sonny". You're not my father.
__________________

__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2009, 07:43 PM   #23
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: upgrade set up

Quote:
Originally Posted by 01001010 View Post


Please don't call me "sonny". You're not my father.
lol k pappy


man, u seriously gotta lighten up a bit
its the interwebs, u should never take what anyone says seriously, dont know how to just mess around and have a laugh? if someone cant, they should most defiantly not be on the internet.

um sure u'll turn this around on me like u always do, but meh
do as u wish all mighty binary man.
dont make me use my hexadecimal on you! lol
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2009, 09:04 PM   #24
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: upgrade set up

u guys need to chill out...
just showing how i set up me new monitors no need to fight
haha
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2009, 07:02 PM   #25
Daemon Poster
 
Whyfly??'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 976
Default Re: upgrade set up

Dude wtf.
What is with all the icons?
On mine I only have TWO icons, my Mozilla Firefox and My Computer (Recycle Bin too but W.e.)



That's seriously my desktop lmao.
(Easy to find stuff though )
__________________
Amd Phenom ii 940 3.0 Stock cooler :( :( :(
XFX Geforce 260 Core 216
Antec 1200 with 600 watt Ocz Modxstream Pro
4 gigs DDR2 1066 RAM... 640 gig hard drive
Gigabyte Ud4P-MA790x
Whyfly?? is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2009, 07:55 PM   #26
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: upgrade set up

gotta upgrade to windows 7
love it 10x more then vista
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2009, 03:42 PM   #27
Daemon Poster
 
Whyfly??'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 976
Default Re: upgrade set up

Haha I sent in the submission to get the free upgrade.
I upgraded to SP2, I still should be in the upgrade though hopefully. I wonder when it will arrive.
__________________

__________________
Amd Phenom ii 940 3.0 Stock cooler :( :( :(
XFX Geforce 260 Core 216
Antec 1200 with 600 watt Ocz Modxstream Pro
4 gigs DDR2 1066 RAM... 640 gig hard drive
Gigabyte Ud4P-MA790x
Whyfly?? is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0