Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-27-2008, 11:59 AM   #1
Site Team
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Unlocking a razr

I have my grandpas razr v3c from verizon he gave me, he said if I sell it the money would be mine. So I thought I would unlock it and sell it on ebay. If I were to unlock it, what networks it work on? How much would it be worth too?
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 01:40 PM   #2
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: Unlocking a razr

You don't necessarily have to unlock it, just sell it as-is. Quick look on ebay and I saw one for buy it now, $125. I see lots of phones for sale on ebay that aren't unlocked.
__________________

__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 02:56 PM   #3
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Unlocking a razr

You have to unlock it...or else it will still be tied to his grandpa's service...
Verizon isn't like Cingular or any GSM network where you can just swap the SIM card.

Unfortunately, I don't know how to do it. I'm not sure what's wrong with this forum right now, but when it goes back up they can probably help you:
http://www.howardforums.com/
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 04:22 PM   #4
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Unlocking a razr

you can't unlock a CDMA phone...other networks wont activate it for you...
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 04:23 PM   #5
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Unlocking a razr

Quote:
Originally Posted by freestyler105 View Post
You have to unlock it...or else it will still be tied to his grandpa's service...
Verizon isn't like Cingular or any GSM network where you can just swap the SIM card.

Unfortunately, I don't know how to do it. I'm not sure what's wrong with this forum right now, but when it goes back up they can probably help you:
http://www.howardforums.com/
they don't allow talk about unlocking.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 04:23 PM   #6
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: Unlocking a razr

Verizon uses CDMA. AT&T and T-Mobile use GSM. Different networks and even if you managed to unlock it, which I doubt is possible, there won't be any other networks that will work with it.
alvino is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 04:54 PM   #7
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Unlocking a razr

It can still be used under Verizon though...
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 08:55 PM   #8
Site Team
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Unlocking a razr

Verizon and sprint are CDMA right? I will probably sell it as is if I can't unlock it. It doesnt have a sim card, but someone could still take it too a verizon store and activate correct?
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 09:02 PM   #9
Fully Optimized
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,946
Send a message via AIM to Juice Send a message via MSN to Juice
Default Re: Unlocking a razr

You can't unlock verizon poones (cdma)
__________________
Juice
P4 2.4GHz, 1.5Gb, 40Gb.
PowerBook G4 867MHz, 1Gb, 60Gb.
Juice is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2008, 09:22 PM   #10
Site Team
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Unlocking a razr

Ok... But is it sellable as it is? Or would I be ripping off whoever buys it?
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0