Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-31-2008, 10:27 PM   #11
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Quote:
Originally Posted by 01001010 View Post
That's the thing with digital. You either have it or you don't.
yer , i get a good signal at home most of the time its only if there is really bad weather that some channels get lost although tbh in the last 2 years or so of having digital its only happened about 3 times and 2 of them times where before we had our aerial on the roof upgraded
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 09:47 AM   #12
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Basically if you pay for tv (cable, satellite) then you don't need a converter box. You only need it if you receive signals from an antenna, either on top of your house or on the tv or whatever.
__________________

__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 02:01 PM   #13
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Quote:
Originally Posted by Tommy Boy View Post
Basically if you pay for tv (cable, satellite) then you don't need a converter box. You only need it if you receive signals from an antenna, either on top of your house or on the tv or whatever.
ahah and thats like nobody. who still uses bunny ears/antennas? welcome to 2008
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 02:52 PM   #14
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
ahah and thats like nobody. who still uses bunny ears/antennas? welcome to 2008
Exactly, but I have Directv and they don't have my local channels available so I still use an antenna on top of the house to receive my local channels so I got a couple boxes.

Besides, if you bought a tv since like March 2006 it will have the hd tuner already built in so you won't need a box anyway. I've tried the box, it doesn't work that well right now because most stations are broadcasting in analog still as well so they don't have the power turned up on the hd signal. It won't be real good until February, then they'll shut down the analog signal and turn up the power on the hd signal.
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 04:03 PM   #15
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Quote:
Originally Posted by Tommy Boy View Post
Exactly, but I have Directv and they don't have my local channels available so I still use an antenna on top of the house to receive my local channels so I got a couple boxes.

Besides, if you bought a tv since like March 2006 it will have the hd tuner already built in so you won't need a box anyway. I've tried the box, it doesn't work that well right now because most stations are broadcasting in analog still as well so they don't have the power turned up on the hd signal. It won't be real good until February, then they'll shut down the analog signal and turn up the power on the hd signal.
its a digital signal, not an HD signal :P digital does not mean HD

but yea umm i guess i see the reason for the antenna since you dont get local channels. In canada there like arent any local channels basically, its all nationwide. On the antenna broadcasts, all you get is like CBC and maybe a few other channels like fox but thats it...
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2008, 04:54 PM   #16
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
its a digital signal, not an HD signal :P digital does not mean HD
lol....thats what I meant, I don't know why I said HD.
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2008, 04:52 PM   #17
In Runtime
 
McTrAyN's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 221
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Quote:
Originally Posted by muz View Post
its like the whole digital switch over in the UK
before the digital switch over there where some channels that where just fuzzy or would go fuzzy if there was bad weather but you culd deal with it if it was a programme you really wanted to watch but now if there is bad weather it just goes all blocky and in watchable , and you cant go outside to play either cos the weather is crap
I don't see the point of this over here in the UK, it's should just be for people who want digital tbh.

Why not use the computer if the weather is bad? Go to friend ?
__________________
PC: 2.2Ghz AMD 64 X2 4600+
2GB Corsair Ram
160GB WD Hard Drive
"If your going to skate on thin ice, don't be surprised when you fall through!"
McTrAyN is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2008, 05:12 PM   #18
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

i was just kidding about the whole weather thing i am harderly ever watching tv anymore anyway , i dont know why they are doing it over in the UK tbh i dont even watch tv that much anymore i just dl what i want from the internet that way i can watch it when i want
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2008, 05:22 PM   #19
In Runtime
 
McTrAyN's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 221
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

Quote:
Originally Posted by muz View Post
i was just kidding about the whole weather thing i am harderly ever watching tv anymore anyway , i dont know why they are doing it over in the UK tbh i dont even watch tv that much anymore i just dl what i want from the internet that way i can watch it when i want

Yeah or download from BBC iPlayer.. not hard!
__________________
PC: 2.2Ghz AMD 64 X2 4600+
2GB Corsair Ram
160GB WD Hard Drive
"If your going to skate on thin ice, don't be surprised when you fall through!"
McTrAyN is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2008, 11:34 PM   #20
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: TV Converter Box Coupon Program

I went to Radio Shack today and purchased two DigitalStream DTX9950 converter boxes.

If anyone's interested, I'll take some pictures of the setup.
__________________

__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0