Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-07-2007, 06:21 AM   #11
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Trivium Nate

i tried to run cod 2 on my laptop amd it just wouldnt let me (maybe it was my dogey version). atleast i have cod 1 on full settings running 100%
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 06:43 AM   #12
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Trivium Nate

I can run COD2
Doom3 I run at 1024x768 with all of the advanced options on except shadows
__________________

Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 07:12 AM   #13
Fully Optimized
 
troy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 2,410
Default Re: Trivium Nate

I can hardly run GTA San andreas on a radeon X300SE, even on low settings it still glitches...
__________________
Desktop: Dell Dimension E510, 2.5GB RAM, Intel P4 3.0GHZ, 250GB HDD, Windows Vista Premium. Might not be the best, but the old girl is still running good.
troy is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 08:41 AM   #14
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Trivium Nate

wow is that you lappy in the sig if so what processor is it and what ram is it
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 12:35 PM   #15
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Trivium Nate

I can run Vice City and GTAIII more or less full settings on my X1300..
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 10:52 PM   #16
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Trivium Nate

I play WOW maxed out on graphics. 14FPS is playable. Nate won't get 140FPS like you guys think.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2007, 02:01 PM   #17
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: Trivium Nate

I play somewhere near the lowest graphics. What are the specs of your current build, lhuser? (The signature says next build)
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0