Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-26-2009, 11:55 AM   #1
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default tripod?

are all tripods universal?
cuz i want to buy this but will it fit my sony cx100?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MakeTrack=true
__________________

__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2009, 12:40 PM   #2
Fully Optimized
 
tom-knox's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,451
Send a message via MSN to tom-knox
Default Re: tripod?

As far as i know the tripod fittin, a small threaded head, is universal to almost all tripods and cameras. So long as your can does have a tripod slot on the bottop, a small gap to receive the threaded head, it should be fine
__________________

__________________
New laptop:
2.1 Ghz Core 2 Duo processor :: nVidia GT150m :: 15.6" HD LCD :: 4gb RAM :: 320gb HDD

New player: iPhone 4 32gb
tom-knox is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2009, 01:39 PM   #3
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: tripod?

Yeah, 99.99% of tripod's/tripod mounds are compatible.
j03 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2009, 06:16 PM   #4
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: tripod?

Quote:
Originally Posted by tom-knox View Post
As far as i know the tripod fittin, a small threaded head, is universal to almost all tripods and cameras. So long as your can does have a tripod slot on the bottop, a small gap to receive the threaded head, it should be fine
This. The threads are the same on all cameras that can be used with tripods.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2009, 09:46 PM   #5
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: tripod?

That one shown in the top left window I got at wal mart for 28.00usd. Check them.
setishock is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0