Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-20-2009, 04:13 AM   #11
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Testing my sub

That's interesting. How do you have the speakers hooked up, and why do you have the gain set so high?
__________________

__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 04:19 AM   #12
Fully Optimized
 
FlightSimBoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,114
Send a message via AIM to FlightSimBoy
Default Re: Testing my sub

I only pulled that up to show that I can change the crossover, I didn't notice what buttons were selected. The gain isn't set that high in creation mode, in fact, I don't think I can change the gain in creation mode.

What do you mean by how they are hooked up?
__________________

__________________
My Computer: eMachines T5226 - Intel Pentium D Dual Core @ 3 GHz - Diamond Viper Radeon HD3870 OC Edition with 1 GB GDDR3 VRAM - 4 GB PQi Turbo DDR2-533 RAM - Corsair 650W PSU with 52A on single rail - TSSTcorp DVD-DL+-RW combo drive - Lite-on 52x CD-RW burner - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer - Logitech z5300e speakers - WinFast TV Tuner - Vista Ultimate 64-Bit. eBay name: Flightsimboy304
FlightSimBoy is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 04:27 AM   #13
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Testing my sub

3.5mm jack? USB?
__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 04:37 AM   #14
Fully Optimized
 
FlightSimBoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,114
Send a message via AIM to FlightSimBoy
Default Re: Testing my sub

Ahh. Well, the speakers connect to the sub through RCA jacks, and then the sub is connected to the PC using 3.5mm jacks. I wish I was able to get some better gauge speaker wire, but they are hardwired into the speakers.
__________________
My Computer: eMachines T5226 - Intel Pentium D Dual Core @ 3 GHz - Diamond Viper Radeon HD3870 OC Edition with 1 GB GDDR3 VRAM - 4 GB PQi Turbo DDR2-533 RAM - Corsair 650W PSU with 52A on single rail - TSSTcorp DVD-DL+-RW combo drive - Lite-on 52x CD-RW burner - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer - Logitech z5300e speakers - WinFast TV Tuner - Vista Ultimate 64-Bit. eBay name: Flightsimboy304
FlightSimBoy is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 10:46 AM   #15
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Testing my sub

Quote:
Originally Posted by 01001010 View Post
I don't think an equalizer's going to do anything. I'm willing to bet most computer speakers have a set crossover that's unchangeable.
I know... isnt that why you have the equalizer to tweak it. Its not a 'real' type cross over but it has the same effect on the speakers with the program that you use.
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0