Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-17-2008, 08:23 PM   #1
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Sweet I've got Wifi at work!

I had noticed a few little boxes with antenna's on them and assumed they were probably Wifi routers. The other day I had asked the maintenance boss at my job if they were. He told me they were Cellular repeaters for the phones used inside the shop. So I was kind of bummed out about that.

Well today I was screwing around and added a open Wifi connection on my phone. To my surprise it found a network! At first I couldn't connect but I changed a few settings on my phone and it worked flawlessly. Much faster than the 3G network.

As long as its a public network they can't say anything about me being on it right? I doubt they would have a problem with me on it anyways. I just don't want to say something then have them lock the network because I'd assume if they didn't want me on it they would have Wep encrypted it right?

A few questions though can they track my usage or see anything I'm doing on my phone? I'm curious like password protected sites etc theres no way they can capture any of my info right? Since I'm on there network and there not on mine.
__________________

ߧ∩H♠H䎀 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2008, 10:28 PM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

its just like using wifi at home... nobody can see your shit unless they capture the packets in mid air
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2008, 11:06 PM   #3
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

don't u work at starbucks?i knew they had free wi-fi for like, 1 year
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 07:30 AM   #4
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

Quote:
Originally Posted by mongoman View Post
don't u work at starbucks?i knew they had free wi-fi for like, 1 year
LMAO NO! I think you have me confused with someone else.
ߧ∩H♠H䎀 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 10:25 AM   #5
Fully Optimized
 
hascet's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,218
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

Ya lol, don't you work at a truck place repairing trucks? lol
hascet is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 11:12 AM   #6
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

Quote:
Originally Posted by hascet View Post
Ya lol, don't you work at a truck place repairing trucks? lol
Ya I dunno were Starbucks came from.
ߧ∩H♠H䎀 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 02:03 PM   #7
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

if they didnt give you permission to use it then its still illegal (i think), but no one really cares
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 03:49 PM   #8
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

Quote:
Originally Posted by ߧ∩H♠H䎀 View Post
Ya I dunno were Starbucks came from.
o, i must've confused u with someone else that said they just got a job at starbucks
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2008, 09:41 PM   #9
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

HAHA free wifi is awesome, what kinda phone do u have?
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2008, 12:17 AM   #10
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Sweet I've got Wifi at work!

he has an htc tytn II (ATT tilt)
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0