Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-07-2005, 09:43 PM   #1
Fully Optimized
 
-Paul-'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,242
Send a message via AIM to -Paul- Send a message via MSN to -Paul-
Default A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

ok i am at my grandparents house and my grandma has this computer she bought in 1999 and she has not taken the sticker off of the front of the CPU, you know the one with all of the specs, that make you want to buy it, when you see it on the shelves, but anyway i was reading the sticker and it said SPACIOUS 4GB HARDRIVE I HAVE A 70 ON MY COMPUTER AND IT IS ALMOST FULL, I COULD NOT LIVE WITH A 4


OH YEAH AND IT HAS 32 MB OF RAM, IT CAN BARELY RUN AIM


DONT YOU WISH YOU HAD THIS KICK ASS MACHINE

...oh yeah i want to hear your comments on this machine...
__________________

-Paul- is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2005, 09:59 PM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

a P1?
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2005, 10:03 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 55
Default Re: A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

Quote:
Originally Posted by lhuser
a P1?
loooooooolllll
what kind of pc is it really?
johnny8314 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2005, 11:00 PM   #4
Fully Optimized
 
-Paul-'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,242
Send a message via AIM to -Paul- Send a message via MSN to -Paul-
Default Re: A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

it is a hp 6343
and the processor is a
"AMD-K6-2/300 processor with 3DNow! technology.
-Paul- is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2005, 11:20 PM   #5
BSOD
 
Amorssang's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 358
Send a message via AIM to Amorssang Send a message via MSN to Amorssang
Default Re: A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

3DNow! YES! When those program demand high performance machines, you know you'll be one of few to have the advanced 3D mapping technology! intergrated into the mainboard so it's the closest possible connection alotting you the fasted possible performance from 1 little chip! So what are you waiting for?! Go out and get the extreme 3DNow! chip by AMD and compute like the pros do!
Amorssang is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2005, 11:34 PM   #6
Fully Optimized
 
-Paul-'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,242
Send a message via AIM to -Paul- Send a message via MSN to -Paul-
Default Re: A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

hahahahahahahahah LMAO!!!!!! hahahahahaha!!!!! i know i bet i could run Battlefield 2 on this machine!!!!! the thing can barely run a screansaver, litteraly when it is about to go to the screensave the little hourglass pointer comes up!!!! keep sending those smart ass comments, while i continue to wait for this slow ass pc to do stuff!!!!
-Paul- is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2005, 12:40 AM   #7
Daemon Poster
 
draconum's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,365
Send a message via AIM to draconum Send a message via MSN to draconum
Default

Well I actually have a Computer in my Basment that has a Intel MMX, wow it's a total 133mhz of 32bit power.. if that.. it has a "upgraded" 8 gig harddrive. and I think it has a grand total of 64megs of ram... oh did I say that was an upgrde as well :P yeah it's old...



Chris
__________________
My Computer:
Mother Board: MSI K8N Neo4 Platinum/SLI --- CPU: AMD Athlon 64 3200+
PSU: OCZ ModStream 520w ----------------- HD: Seagate Barracuda 200g
Video Card: XFX GeForce 6200 -------------- RAM: OCZ Value ram Dual Channel 256 x2
draconum is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2005, 12:51 AM   #8
Fully Optimized
 
Paradox's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,913
Send a message via AIM to Paradox Send a message via MSN to Paradox Send a message via Yahoo to Paradox
Default

wow.. I dont feel so bad about my 12gig, 212mhz, no OS, 8 year old peice of crap anymore

wait, yeah i do, that one just sucks more than this one lol
__________________
ROW ROW FIGHT THE POWAH

Xbox Live: Error Lord
Personal Email: HunterMRose[at]gmail.com
Aim: Error Lord
Paradox is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2005, 01:14 AM   #9
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

I remember the AMD K-6II's...they got owned by the Pentium w/ MMX Technology.

I don't think I could live with 4gb either...FarCry for PC itself is about 3gb...
alvino is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2005, 01:38 AM   #10
Fully Optimized
 
Paradox's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,913
Send a message via AIM to Paradox Send a message via MSN to Paradox Send a message via Yahoo to Paradox
Default Re: A Spacious 4gb Hard Drive!!! Lol

Lol My Astro That I used to use (Thought that thing was the greatest thing ever man.. Im in 5th Grade, I got my own computer, Im the coolest kid in school) P1, 2 Gig HD, CD-ROM, 14Inch CRT lol It was the bomb
__________________

__________________
ROW ROW FIGHT THE POWAH

Xbox Live: Error Lord
Personal Email: HunterMRose[at]gmail.com
Aim: Error Lord
Paradox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0