Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-24-2006, 03:56 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Jul 2006
Posts: 11
Default Sound problem

I have a audio problem. I can get sound from the internet, or from playing a sound file from my hd. But if I put in a cd/dvd in either one of my drives, I get no sound. All settings seem to be okay. Digital Playback is enabled for each drive, and the seem to be no erorrs in device manager. I had the neighbor check it yesterday. He is a computer whiz, and he was stumped. He advised me to check with one of the forums to see if someone else had an idea what it might be.

steveandbelinda is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 04:08 PM   #2
Golden Master
joxley1990's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Sound problem

Firstly, welcome to the forums..

Secondly, wrong section..

Thirdly, is the sound card on board, or PCI?
joxley1990 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0