Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-29-2008, 12:44 PM   #1
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default so hey.....I got a new laptop but have problems

I just got a new HP laptop and it runs great after the junk software was all removed but to my problem I can't seem to do a - or_ unerscore symbol, something else is using that key and a question mark just goes up instead.
Whats going on with that. The other problem I have is that right away after uninstalling the hp junk I get a message once in a while saying task scheduler module has stopped responding then the screen flashes to a lower resolution then back. Other than these problems the laptop is awesome and I am glad I got it.

This post was written on my desktop computer w/o keyboard issues
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 01:03 PM   #2
Daemon Poster
 
ilovepcs25's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 995
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

probably the reason you can't do either a - or a _ is down to your language settings as for the task scheduler you can probably disable that in msconfig.
if you have tried either of these things then im sure someone else will reply with some ideas.
__________________

ilovepcs25 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 01:23 PM   #3
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

what language setting do you have to have there are a few different ones that are for this area?
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 01:34 PM   #4
Daemon Poster
 
ilovepcs25's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 995
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

just put the country where you live or the nearest city
ilovepcs25 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 05:27 PM   #5
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

Where did you get the laptop from? they should come with the correct language/region settings from the supplier
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 05:33 PM   #6
In Runtime
 
sherwood's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 282
Send a message via AIM to sherwood Send a message via MSN to sherwood
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

Gratz on the new laptop Mike!
__________________
my rig: Foxconn M7VMX Series|Intel Core 2 Duo E7200GHz|2.00GB of RAM|500GB Western Digital SATA HDD|500GB Hitachi SATA|500GB Maxtor External|Nvidia GeForce 8 Serise 512MB.|400W power supply.|Windows Vista Ultimate|19" HD Monitor
sherwood is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 06:20 PM   #7
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

Quote:
Originally Posted by sherwood View Post
Gratz on the new laptop Mike!
yeah its quite an upgrade from my old one

the craptop: intel pentium 2 300mhz, 5gb hdd,64mb ram, ati rage mobility 8mb graphics, windows xp lite

I got it at bestbuy but it is a bilingual version its a HP Pavilion dv6700 Notebook PC

another thing, how do you make the language thing in the taskbar go away perminantly because it keeps comming back after restart
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 09:35 PM   #8
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

1. Click Start, click Control Panel, and then double-click Regional and Language Options.
2. On the Languages tab, under Text services and input languages, click Details.
3. Under Preferences, click Language Bar.
4. Deselect the Show the Language bar on the desktop check box.
__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 09:46 PM   #9
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: so hey.....I got a new laptop but have problems

Quote:
Originally Posted by Lowndsey View Post
1. Click Start, click Control Panel, and then double-click Regional and Language Options.
2. On the Languages tab, under Text services and input languages, click Details.
3. Under Preferences, click Language Bar.
4. Deselect the Show the Language bar on the desktop check box.
thanks that fixed the language bar
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0