Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-29-2006, 12:40 AM   #1
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,008
Send a message via AIM to X1337 Send a message via MSN to X1337
Default Sign to maby get a new cpu

Weird, look for your self


__________________

X1337 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2006, 01:01 AM   #2
Fully Optimized
 
Nik00117's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,025
Send a message via AIM to Nik00117 Send a message via MSN to Nik00117 Send a message via Yahoo to Nik00117
Default Re: Sign to maby get a new cpu

Software is still in beta. I suggest putting your CPU under load and seeing how it works.
__________________

__________________
Main Rig: I7 920 CPU, 6 Gigs ram 5870 GPU
M17X Laptop 2.8 Ghz Dual Core, 4870 Radeon
Nik00117 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2006, 03:25 AM   #3
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: Sign to maby get a new cpu

What are we looking for here?? you're running the 701 build and we're looking at the release notes related to that release that states they fixed a bug with regard to the Asus P5WD2, what's your point???
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2006, 02:31 PM   #4
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Sign to maby get a new cpu

Idk if I get it man sorry
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2006, 02:33 PM   #5
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,008
Send a message via AIM to X1337 Send a message via MSN to X1337
Default Re: Sign to maby get a new cpu

teh time...

Sorry i didnt explain it, It showed 9:39Pm but it was 10:00pm at the time.. so idk
X1337 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2006, 02:36 PM   #6
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Sign to maby get a new cpu

Make sure yoru time is up to date
Xp does it automatically

Click on the clock hit adjsut time and date or w/e then Intertnet time then hit update now
__________________

Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0