Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-11-2007, 10:24 PM   #31
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Screenshot of in-game performance

Eh. If halo2 had good performance and ran on XP, I probably would have bought it just to play it online occasionally. But I don't use vista, so whatever.

I tried playing the campaign in a pirated copy once that was cracked for xp..
I don't know if it's that the crack broke something, or that they just did a piss poor job porting it.. but the game runs like dog crap.
The game ran on the same hardware as halo1, and my system eats that game alive.. so why would Halo2 run so bad? It doesn't look impressive graphically. Doom3, Half-Life 2, Farcry, all of them run vastly better on my system than halo2 did.

Edit: Whoa dude.. that is insane.. my GPU never gets past 75C!

I think those screens are flash honestly.
__________________

MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 10:26 PM   #32
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Screenshot of in-game performance

THe funny part is that I haven't even begun playing it, lol. It's at the pre game selection screen where there shouldn't be anything going on and it's almost 100 degrees. Now, it's at 97-98 degrees. Oh well. It can handle it. Threshold is like 107 degrees or something like that. CPU temp is normal though


Hey, you dare me to leave it on like this for the next coulpe of days? I wonder if it will crap out? If the cooling is good, it should hold for a long while.
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 10:32 PM   #33
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Screenshot of in-game performance

eh in hindsight, some of these video cards are rated to do 120+. Mine can do 125C before there is serious problems.

Anyway, what settings are you running the game at? I just reinstalled it, and I wanna take some screenies :P
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 10:34 PM   #34
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Screenshot of in-game performance

I do have the Physics enabled though . Don't know if that's actually doing anything. Resolution is set to my screen res, but in Window mode since I don't want to play in fullscreen. Everything else is just default.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 10:50 PM   #35
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Screenshot of in-game performance

Quote:
Originally Posted by MikeReiner View Post
eh in hindsight, some of these video cards are rated to do 120+. Mine can do 125C before there is serious problems.

Anyway, what settings are you running the game at? I just reinstalled it, and I wanna take some screenies :P
i have 16 shots of UT3 here, maxed and in DX10
http://s175.photobucket.com/albums/w...20Screenshots/
there they are, enjoy
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 10:51 PM   #36
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Screenshot of in-game performance

At 1024x768 with details at 3: (BTW, 3 is the same as 5 in the demo. Epic removed the highest settings to make the demo smaller file-size wise)



at 800x600 with details at 3:







Edit: Rudster, I wanted to take some for showing how the game runs on my hardware. Thanks nontheless :P
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 10:52 PM   #37
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Screenshot of in-game performance

Damn, those are pretty good ratings. What software are you using to pull those FPS numbers?
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 10:54 PM   #38
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Screenshot of in-game performance

Quote:
Originally Posted by ISOwner View Post
Damn, those are pretty good ratings. What software are you using to pull those FPS numbers?
Built in. Open the console with ~ and type "stat fps" without the quotations.
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 11:08 PM   #39
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Screenshot of in-game performance

Ok, I'll try that. Looks good, I'm getting the same as what FRAPs is telling me, hehe. You know the high GPU temp I had before? Try it on yours too to see if it results in high heat temp. Mine hit 102 degree eventually before I began to play it. Now, it's back down to 79 degrees. For some reason, that one screen I showed you uses a lot power from the graphics card. It generates a higher frame rate for nothing, lol since it's only a screen telling you to "begin mission". Strange how that is.

Haha, when my fps start to dip, it turns RED, lol!!!! You probably never seen that happen since you're running above 30fps all the time.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 11:21 PM   #40
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Screenshot of in-game performance

Quote:
Originally Posted by ISOwner View Post
Ok, I'll try that. Looks good, I'm getting the same as what FRAPs is telling me, hehe. You know the high GPU temp I had before? Try it on yours too to see if it results in high heat temp. Mine hit 102 degree eventually before I began to play it. Now, it's back down to 79 degrees. For some reason, that one screen I showed you uses a lot power from the graphics card. It generates a higher frame rate for nothing, lol since it's only a screen telling you to "begin mission". Strange how that is.

Haha, when my fps start to dip, it turns RED, lol!!!! You probably never seen that happen since you're running above 30fps all the time.
I saw it when I was playing around in 1024x768 :P

anyway, am I correct in assuming that the proggie your using to show GPU temps is PC Wizard?
__________________

MikeReiner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0