Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-30-2007, 07:55 PM   #1
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Talking Sapphire ATI Radeon 9250

I got this a week or more ago, but I haven't been on CF much lately (been busy with midterms, still are, been busy with website, been busy with other stuff) so I decided to post on it today. It has DVI, VGA and some sort of TV Out thing.

http://www.sapphiretech.com/en/produ...ew.php?gpid=59

128MB version costed about $100 Canadian, yeah I know 128MB isn't all that great but I wanted a basic card that didn't cost too much money (I'm not interested in spending loads on my computer) and that could Windows Vista (although I'm not purchasing it yet) and ease a bit off my old onboard video.
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 07:57 PM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

i have that card in PCI, but no DVI port and it has 256mb

its a rly good card for pci
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 07:59 PM   #3
Golden Master
 
DJ-CHRIS's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,203
Send a message via AIM to DJ-CHRIS Send a message via MSN to DJ-CHRIS Send a message via Yahoo to DJ-CHRIS
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

That card is not fully vista compatable
DJ-CHRIS is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 08:01 PM   #4
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

In what way?
LA061 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 08:22 PM   #5
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

It will have problems with performance in Vista. It's like the FX5200
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 08:23 PM   #6
Daemon Poster
 
Lac3y's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,110
Send a message via MSN to Lac3y
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

I think you need at least 256mb of onboard RAM to use aero. Not positive though.
__________________
Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.7GHz
4GB OCZ PC-6400 RAM
Samsung Spinpoint 1TB HDD
ATI Radeon HD4890 with VoltageTweak
OCZ Stealth XStream 600w PSU
Lac3y is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2007, 08:41 PM   #7
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

aero needs 64mb lol

but from experience, the 9250 doesnt have directx 9/10 and it doesnt work with vista. trust me, ive tried.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2007, 11:09 AM   #8
In Runtime
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 116
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

the 9250 sucks, no offense.

get on www.pricewatch.com and look for a better video card for under $100 if you can, you will find better deals.
hippie420 is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2007, 03:49 PM   #9
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

looks okay but i want the ati radeon X1950 xtx its a 512mb pci-e card should look gret with any game/application
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2007, 07:32 PM   #10
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: Sapphire ATI Radeon 9250

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev
aero needs 64mb lol

but from experience, the 9250 doesnt have directx 9/10 and it doesnt work with vista. trust me, ive tried.
You mean... doesn't work with all of the Aero stuff or doesn't work with Vista?
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0