Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-13-2010, 09:12 AM   #1
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Runescape

Anyone still play it?

I Just started playing again and i know this sounds dumb but i promised my brother,has anyone got an old account they dont want anymore (He wants a level 20+ apparently....)?
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 09:16 AM   #2
In Runtime
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 320
Default Re: Runescape

I have old friends on there.. still pop on from now and then.

You could personally get a character up to level 20+ in about an hour max probably..
__________________

Luke_Uk_Baggy is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 09:17 AM   #3
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: Runescape

I remember that game. My brother used to play, and for some reason, it would use up the entire swap file, then start converting more hard disk space, only to eat it up as well. Worst scripted game ever. I think it was calculating an infinite loop or something.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 11:36 AM   #4
Fully Optimized
 
eslfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Re: Runescape

I've been playing on and off since 04' The game has really tooken a toll for its worst...I have a level 70. :P
__________________
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 11:46 AM   #5
In Runtime
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 320
Default Re: Runescape

Yep, bro still plays lvl 135 or something.. it used to be fun, back in high school, but they update eff loads
Luke_Uk_Baggy is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 12:31 PM   #6
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Runescape

Quote:
Originally Posted by Luke_Uk_Baggy View Post
Yep, bro still plays lvl 135 or something.. it used to be fun, back in high school, but they update eff loads
high school? hold old are you? lol


i played that in like middle school, i got a lvl 79 or w.e after 7 years
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 01:28 PM   #7
Fully Optimized
 
vampist's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: USA
Posts: 2,404
Default Re: Runescape

Looking into a few of my old accounts. Can't seem to get into some of them.. Will try a few more.
__________________
Everyone's Favorite Turd xD
ET: "Phone home!"
Geek: "ping 127.0.0.1"

"If that guy knew half the $h*t that I know, his fuzzy little head would explode. " - Matthew Farrell
vampist is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 02:08 PM   #8
In Runtime
 
samueleen's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 127
Send a message via MSN to samueleen
Default Re: Runescape

Yeah I play it every day xD

Played it for 4 years, level 40 somin...

I've got a good mining lvl though
__________________
HAHAHA My rep's in the red XD
samueleen is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 02:15 PM   #9
Site Team
 
berry120's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: England, UK
Posts: 3,425
Default Re: Runescape

Ah, memories... a friend of mine introduced it to me years back, I played it for a month and then got bored!
__________________
Save the whales, feed the hungry, free the mallocs.
berry120 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2010, 08:42 PM   #10
In Runtime
 
hockeygoalie5's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: United States
Posts: 297
Default Re: Runescape

Well, I tried logging on an old account. After waiting an exaggerated hour to load (my computer is really fast) and logging in, I waited another 10 minutes to receive the message, "Could not contact," log in server or something, "Please try again in a minute." It's a bad game anyway.
__________________

hockeygoalie5 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0