Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-01-2009, 09:35 AM   #21
Fully Optimized
 
tom-knox's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,451
Send a message via MSN to tom-knox
Default Re: Run Zombies!

They're pretty easy devices to hack.
__________________

__________________
New laptop:
2.1 Ghz Core 2 Duo processor :: nVidia GT150m :: 15.6" HD LCD :: 4gb RAM :: 320gb HDD

New player: iPhone 4 32gb
tom-knox is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2009, 02:21 PM   #22
Fully Optimized
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,744
Default Re: Run Zombies!

Quote:
Originally Posted by tom-knox View Post
They're pretty easy devices to hack.
Then I'm going to learn so I can do it over here

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
It's hard to stop!
Not when you can't play online like me

Need an online fix >_>
__________________

StratosP is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2009, 04:54 PM   #23
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Run Zombies!

Quote:
Originally Posted by StratosP View Post
Then I'm going to learn so I can do it over here



Not when you can't play online like me

Need an online fix >_>
Yeah, that makes sense. The AI is useless in expert.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2009, 03:38 AM   #24
Fully Optimized
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,744
Default Re: Run Zombies!

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
Yeah, that makes sense. The AI is useless in expert.
I started off and finished the game on expert
StratosP is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2009, 03:57 AM   #25
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Run Zombies!

That's pretty good. Every time I play the AI is getting dragged off by a smoker or something.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2009, 06:05 PM   #26
Daemon Poster
 
Ahyoka's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,373
Default Re: Run Zombies!

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
Yeah, that hunting rifle is a useless with the horde. Works good when a smoker's dragging Bill away.
That's about all it's good for haha, it seems like you run out of ammo about every 3 freakin' seconds if you use it as a main weapon.
Ahyoka is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2009, 09:20 PM   #27
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Run Zombies!

Quote:
Originally Posted by Ahyoka View Post
That's about all it's good for haha, it seems like you run out of ammo about every 3 freakin' seconds if you use it as a main weapon.
It's still fun to use if you want more of a challenge.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2009, 01:36 AM   #28
Fully Optimized
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,744
Default Re: Run Zombies!

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
It's still fun to use if you want more of a challenge.
I use it every now and then, I usually get the shotgun though, the better one.
StratosP is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2009, 02:11 AM   #29
Fully Optimized
 
63083's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,129
Default Re: Run Zombies!

Shotguns are awesome!!! I love mine.
__________________
XPEX Vortex 3620 Mid Tower, Rosewill 450 Watt PSU, MSI P6N SLI Platinum 650i, Intel Celeron D 356, 2GB G.SKILL DDR2 800, Western Digital 40GB, (2) EVGA 7950GT 256MB Video Cards in SLI, HP DVD Multi-Burner, Windows XP.
63083 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2009, 04:33 AM   #30
Fully Optimized
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,744
Default Re: Run Zombies!

haha, look what just happened:
http://www.news.com.au/technology/st...014239,00.html
__________________

StratosP is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0