Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-27-2008, 07:44 PM   #31
JogaBonito1502's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: Rep bars?

Awww man....you caught me. Back to topic. 826 rep. points.
pm me if you can answer my question. thank you!!!
Anybody know if there's a cap?

JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2008, 07:45 PM   #32
(╯□)╯︵ ┻━┻
Teny's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Rep bars?

Originally Posted by JogaBonito1502 View Post
The most recent one was for the RAM/CPU guide I wrote. Which reminds me, anyone know anything about the RAM bottleneck with AMDs? Or even if there is one?
the only bottleneck i know is that an AM2 processor like the 64 X2 can only use a max speed of 800mhz, while the AM2+ Phenoms can use the max speed of the 1066mhz because of the memory controller on the CPU. Other than that, i dont think AMD bottleneck their RAM, unless you get a 1066mhx ram for the 64 X2 series.

EDIT - off topic, i know.

Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0