Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-20-2007, 07:54 PM   #11
Fully Optimized
CompMan's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: ReDownloading GW

lol ok thanks.

|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 07:58 PM   #12
Fully Optimized
NeXuS's Avatar
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,960
Default Re: ReDownloading GW

You made me wanna play again!

//Antec 902 V3 Case, Intel i7-2600K (@4.5GHz 1.280V watercooled w/ Antec H2O Kuhler 920), 8GB DDR3 Corsair Vengeance 1866MHz, ASUS P8P67 PRO B3, MSI 3GB N580 GTX Lightning Xtreme (@850MHz/2100MHz), 1TB Samsung Spinpoint F3, Corsair HX850W Pro Series//
//XPS 410 C2D E6400 @ 2.13GHz, 2GB DDR2 667MHz, 250GB HD, eVGA 320mb 8800GTS(605/1900MHz)//
//AMD Athlon XP +2000, Socket A MSI-6390, 768 mb of PC 2100 RAM, AGP ATI RADEON 9600SE//

I <3 TrancE
NeXuS is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 12:24 AM   #13
Golden Master
ArrizX's Avatar
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,069
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: ReDownloading GW

Originally Posted by Steemax View Post
Do you have your router set-up as PPoE or DHCP?
No idea. I cant touch it. Internet guy is fucking queer and locked it.

But we will reset it once we get fiber and I have all access

Originally Posted by hascet View Post
They are coming out with a fourth campaign, I forgot what its called. I agree prophecies is better than factions, but I haven't tried Night Fall, I got bored of the game after getting all the good weapons and armor and stuff, so I haven't played in a while. For you it will be good that they added a new feature, if your computer crashes, internet get disconnected, you lose power or anything like that you have 5 minutes to log back in and be returned to your party or whatever if your in a mission which is nice.

edit: this is the fourth campaign

I cant wait!

I still need nightfall though, and good stable internet!

Originally Posted by Le GoogelGuRu View Post
GW is 44mb?
No, just thats the amount i needed to update since I last played it.

ArrizX is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0