Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-19-2007, 03:43 AM   #1
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default ReDownloading GW

And i can not wait to play it again.

All I can hope is that my internet doesn't give out every 5 seconds like it did before.

I got a few high level builds, and beaten the game with my...... R/E. I have the main one and Factions. I don't like Factions as much.

I want the new game, but I wont get it until I get fiber in like two weeks, so where I know I have reliable internet.

35% @ 44mb with 2.5k files to go

d/l = anywhere from 70-110kbps
__________________

ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2007, 04:02 AM   #2
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: ReDownloading GW

Now I have near 16,000 files!

I best sleep on this one lol.
__________________

ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2007, 01:28 PM   #3
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: ReDownloading GW

and I cant stay connected
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2007, 01:29 PM   #4
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: ReDownloading GW

why does your connection give out?
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2007, 01:40 PM   #5
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: ReDownloading GW

Hell if I know.

Part router, part mobo, part internet.

Because every so often, I will get a bubble pop up saying that a cable has been disconnected for internet.

And our router is just gay. It used to randomly reset itsself, so I think that plays a part, and our internet has its ups and downs so we never know when it will work steady and wont work.

Just all sucks. Were gettin fiber in two weeks though .
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 11:34 AM   #6
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: ReDownloading GW

GW is 44mb?
LA061 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 11:38 AM   #7
Fully Optimized
 
hascet's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,218
Default Re: ReDownloading GW

They are coming out with a fourth campaign, I forgot what its called. I agree prophecies is better than factions, but I haven't tried Night Fall, I got bored of the game after getting all the good weapons and armor and stuff, so I haven't played in a while. For you it will be good that they added a new feature, if your computer crashes, internet get disconnected, you lose power or anything like that you have 5 minutes to log back in and be returned to your party or whatever if your in a mission which is nice.

edit: this is the fourth campaign

http://wiki.guildwars.com/wiki/Image...North_logo.png
hascet is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 11:40 AM   #8
Daemon Poster
 
Steemax's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 590
Send a message via AIM to Steemax Send a message via MSN to Steemax Send a message via Yahoo to Steemax
Default Re: ReDownloading GW

Do you have your router set-up as PPoE or DHCP?
__________________
| Intel Core i7 4770K | Nvidia GTX 770OC | Samsung EVO 500GB SSD | Carbide 400R | Corsair Vengeance 16gb DDR3 | Corsair 750TXV2 PSU | Corsair Hydro 100i | Gigabyte Z87 Mobo |
Steemax is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 08:30 PM   #9
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: ReDownloading GW

Is it free?

(stupid question?)
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 08:35 PM   #10
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,276
Default Re: ReDownloading GW

It's free in the sense that there's no monthly payment, but the actual game is like 30-50 dollars. Nothing is a stupid question
__________________

__________________
| AMD 3800+ X2 Dual Core Processor | ASUS A8N-e nF4 Ultra | Hitachi Deskstar 250gb 3.0 gb/s | 1gb Corsair Value RAM 2x512 | eVGA geforce 6800GS | sound blaster live! 24-bit | NZXT Trinity Classic chassis | OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI PSU |
I was there. In the networking forum for the first time, and it was because.. of 341
kchi55 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0