Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-27-2011, 04:35 PM   #1
Fully Optimized
eslfish's Avatar
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Realk Tek HD 2nd output missing?

Heya guys!

I just upgraded to a new mobo, ram, and CPU.

I have a Creative Fatal1ty gaming headset... My issue is: When I plug in my headset and click it for headphones the audio starts playing through my headphones but it's still set on speakers. SO... anytime I play music they record through my speakers and people can hear my music just as if I was mixing audio. I used to have a realk tek HD 2nd output when I would plug in my headset... I don't now

Can anyone help?
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0