Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-23-2010, 10:22 PM   #9851
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Anyone know where I can get a nickel-plated copper or aluminum rod? I also need to be able to bend it into this shape:



XD This is gonna be really hard to do.
__________________

__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2010, 10:26 PM   #9852
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,127
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by foothead View Post
Debian runs on my ancient 500MHz AMD system (i forget which cpu model) with 64MB RAM and a 3DFX Banshee GPU. There is no way in hell I would get ubuntu to even boot on it. Also, it is just ubuntu afaik where you have to hunt down the codecs. Debian 5 came with them for sure, and I am pretty sure debian 6 does.
I looked up debian but do you have to download all those dvds that distro would be like 20GB on disk or is it just one that you need along with a tone of extra stuff on other dvds?

Quote:
Originally Posted by Legodude522 View Post
\

OMG! A Clie user. By any chance are you a member of 1src.com?
No I don't even know what that is
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2010, 10:29 PM   #9853
Daemon Poster
 
Legodude522's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Texas
Posts: 1,292
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by mikee286 View Post
I looked up debian but do you have to download all those dvds that distro would be like 20GB on disk or is it just one that you need along with a tone of extra stuff on other dvds?

No I don't even know what that is
Just the first DVD is needed for most users.

1src.com is a Palm forum with a large Sony Clie fanbase.
__________________
PC: AMD Phenom 9950 2.6ghz Quad Core, ATI Radeon HD 5770, 8gb DDR2 RAM
Phone: Apple iPhone 5s 64gb (jailbroken)
Handheld Games: Nintendo 3DS XL, Tapwave Zodiac 2, GamePark Holdings GP2X F100
Legodude522 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2010, 10:29 PM   #9854
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

You only need CD #1. Ubuntu is based off debian, but lately they've been making things worse, not better. Debian is definitely the #1 distro for servers, and it has tons of distros based off it.
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2010, 10:30 PM   #9855
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,127
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Legodude522 View Post
Just the first DVD is needed for most users.

1src.com is a Palm forum with a large Sony Clie fanbase.
thanks I'll check that out because I have a few issues with it atm.
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 01:08 AM   #9856
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

The Zune got hacked a few days back. Maybe we will see something cool. Right now, the only thing I find interesting is being able to run Doom.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 04:15 AM   #9857
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...#ht_629wt_1167

SEX!

even if it is XFX


__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 04:18 AM   #9858
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Hmmm, that card looks like it would barely fit my case.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 04:25 AM   #9859
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
Hmmm, that card looks like it would barely fit my case.
its a tad over 12 inches




and im SOOOOO sick of people benching a 295 with a 5970
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 04:39 AM   #9860
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Really? That seems really big compared to my 8800GT, and that's about 10-11 inches IIRC. I can't watch the vid, my brother is DL.

Kinda stupid on what Apple is doing with the iPod Touch. They are selling the 8GB version as a third generation, where it's really an second generation with an updated OS. Then it jumps from 8GB to 32GB, where 32GB is the true third generation with the same hardware as the iPhone. Good thing I went with the Zune HD then, I would've wanted the 32GB, and set my back $100.
I'm looking at iPod Touch because my brother needs an new MP3 player. Would be pretty easy to find, but he wants one that can play videos with good quality, and a good screen size. Don't think he wants the Cowon S9 nor the Samsung P3. So the only thing that's left is either the iPod Touch, or the Zune HD (which seems like he doesn't want one because I own one).
__________________

__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0