Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-03-2010, 07:43 PM   #9181
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by mikee286 View Post
I'm thinking of getting a cheap netbook so I don't have to carry my laptop around with me on the go and am thinking of spending around 200-260$ Canadian and I don't really want that 8gb ssd crap, 1gb ram is fine. Any ideas? I've been looking on tigerdirect and walmart's webpage but walmart doesn't list any.

Edit: OS doesn't really matter either since I will be testing a bunch of different OS s like linux s windows 7, windows 8 if a build ever leaks or goes open beta. I don't really want to do this sort of testing on my laptop since it will be used for college in august and needs to remain with one genuine OS.
ASUS Eee 900HD.

The 900MHz celeron performs about the same as an atom. The only real advantage of an atom is power consumption.

Just installed IZ3D drivers on my parents Dell so my stepdad an play wolfenstein in 3D, and I must say, they are pretty good.
__________________

__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:05 PM   #9182
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

just got bC2

sweet game


except it crashs my whole PC an makes my gpu get all goofy after it crashs and forces a restart.

going to get the newest drivers atm....


FML nothing ever Fn works.
__________________

__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:21 PM   #9183
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,127
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by foothead View Post
ASUS Eee 900HD.

The 900MHz celeron performs about the same as an atom. The only real advantage of an atom is power consumption.

Just installed IZ3D drivers on my parents Dell so my stepdad an play wolfenstein in 3D, and I must say, they are pretty good.

What video chipset does the 900hd have? I know it is a very old model but it has to be going for cheap now. I did hear though that it has an awful keyboard.

http://www.tigerdirect.ca/applicatio...936&CatId=3988

This looks neat I am still not 100% sure on getting a netbook until I go to a store and actually try one out. It would be nice though when sitting on the couch watching tv and doing work. My current laptop is a little on the big side for this with a 15.4 inch screen and it gets pretty warm.

Edit: does anyone know if refurb netbooks get new batteries or do I run the risk of getting a warn out battery?
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:26 PM   #9184
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
just got bC2

sweet game


except it crashs my whole PC an makes my gpu get all goofy after it crashs and forces a restart.

going to get the newest drivers atm....


FML nothing ever Fn works.
Move onto consoles. I did, I'm playing on my PS3 a whole lot more than I do on my PC. It's nice not having to worry about settings and if it will lag when there's something epic going on. Also, I like being able to use my desktop and play games at the same time. I still game on my PC once in awhile though.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:33 PM   #9185
Daemon Poster
 
madanchi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 529
Default Re: Random Chit Chat

I always game on my pc, i never even touch my consoles hardly lol suppose i dont need to worry tho

hmm tired im off, i dont wanna keep up until 2 like the other night - i wont be able to get up for the morning XD
__________________
6950 flashed to 6970 Oc:880cpu 1300memory,2x2gb ddr3 1066,phenomII x4 955 3.2ghz,Tuniq hsf,750w psu,1tb f2 32mb 7200rpm,2tb f4 64mb 7200rpm,cyborg V7, cyborg V3, X-fi creative sounfblaster, Audiophile M-audio,Xclio-windtunnel,Tb7300 graphics tablet
madanchi is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:34 PM   #9186
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
Move onto consoles. I did, I'm playing on my PS3 a whole lot more than I do on my PC. It's nice not having to worry about settings and if it will lag when there's something epic going on. Also, I like being able to use my desktop and play games at the same time. I still game on my PC once in awhile though.
probably will once i get around to getting an xbox agian.

if only steam aloud for return of a game within 24 hours or w.e
because now that i cant play BC2, im out 50$ for nothing. really pisses me off.
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:35 PM   #9187
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

I like to game on all my gaming systems. They each either have a right feeling to a certain game, or I want to play a game that is exclusive to it.

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
probably will once i get around to getting an xbox agian.

if only steam aloud for return of a game within 24 hours or w.e
because now that i cant play BC2, im out 50$ for nothing. really pisses me off.
That sucks. Are you getting the same error when playing or will it just not start?
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:36 PM   #9188
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

i think that maybe id have better luck with a DX11 card maybe, idk.

either 300$ for a 5850 or a 360 an have to buy the games all over again.
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:38 PM   #9189
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Maybe try a different PSU too.
I don't remember Rosewell being that good of a PSU maker. Kinda seems like you are pushing it too with your current setup (the one in your sig).
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2010, 08:46 PM   #9190
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
Maybe try a different PSU too.
I don't remember Rosewell being that good of a PSU maker. Kinda seems like you are pushing it too with your current setup (the one in your sig).
everything in the sig, has been the same for the past 8 months, nothing new. It runs crysis fine. so idk whats different with this... Dirt 2 does the same thing

and i dont get any errors, it just closes itself, and im instantly back at the desktop for no warning, and everything has artifacts on shit. i restart the PC, an everything is back to normal.
__________________

__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0