Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-12-2010, 01:19 AM   #6321
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
How much airflow do you want?
as much as possible from a 120mm fan without sounding like a weed wacker. lol.

but i'll read up on all those controllers in the AM.
__________________

__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 02:18 AM   #6322
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Random Chit Chat

Here's what I would do, and what you're probably thinking of: Get a fan controller and the highest RPM model of the fan you want. That allows you to turn it up when you stress your rig and turn it down when not needed.
__________________

__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 06:54 AM   #6323
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

That was where I was at with my rear fan. 4k 120x38 for the rear to move some serious air when needed. And dual 3k 120x38's for the rad.
__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 11:35 AM   #6324
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,127
Default Re: Random Chit Chat

well my wireless router bricked itself today. I cannot even get into the settings for firmware or anything and the power light is flashing. It's a linksys wrt 350n
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 07:03 PM   #6325
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by mikee286 View Post
well my wireless router bricked itself today. I cannot even get into the settings for firmware or anything and the power light is flashing. It's a linksys wrt 350n
Are you using stock firmware or do you have it flashed with DD-WRT or Tomato?

I think you can install DD-WRT through TFTP (?) which apparently sometimes still works when the router is bricked. Might want to take a look at the DD-WRT forums and ask there, the WRT54G/WRT54GL is the most prominent router on the forums but if the WRT350N is supported (not sure) it might help, and it's a much better firmware than stock anyway.

Probably redundant, but have you tried holding in the reset button for 5 seconds when it's plugged in, then unplugging for 5 seconds keeping the button held in, then keep holding for 5-10 more seconds after you plug it back? (unplug and plug in basically while holding reset the whole time) Worked for me when I had some problems flashing it.
LA061 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 07:09 PM   #6326
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,127
Default Re: Random Chit Chat

I had stock fw and just woke up this morning and the internet didn't work then i noticed the power light blinking on the router. Everywhere i look online says this happens when a firmware update fails but I haven't tried to upgrade the firmware. I might look into that dd wrt I really do not understand how to get it on to a bricked router. places just say you have to tftp it to the router. I tried that with the stock fw and it didn't work. I need to find a place with clear instructions that are easy to understand most just talked about how to do it in win98, 2000, and xp but not 7
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 11:20 PM   #6327
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

http://mit.edu/afs/sipb/contrib/pi/pi-billion.txt pi to 1,000,000,000 places. lol.
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 11:22 PM   #6328
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

1/1000th of what our administration can spend in a month on...what again?

On another note: I want to take my proc further than 4.0 :| I think I can get to about 4.2 before it starts getting upset. Unfortunately, because of my block, temps on core get up into the mid 60's to 70's
__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2010, 11:49 PM   #6329
Daemon Poster
 
winslow33's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 861
Default Re: Random Chit Chat

I'm thinking of doing a few modifications on my truck. On the outside I'm planning on putting cab lights on the roof like the picture below... And in the interior, changing out all the light bulbs inside the cab (ones under the dash that come on when the door's open, glove box, roof dome light) to blue (see the second picture). But how should run the wiring for the roof cab lights? I'm not sure how I am going to run the wiring for them without looking ugly as h*ll. Ideas or comments?
winslow33 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2010, 12:07 AM   #6330
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

The blue would get really annoying when you need a proper light for something to read by, trust me on that.
__________________

__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0