Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-05-2010, 05:52 PM   #6141
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

I meant slipstream the BIOS. I haven't the slightest idea how to read the values. It may be in a simple language that you understand. IE: Vcc=1.35000
__________________

__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 05:55 PM   #6142
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Random Chit Chat

Hey Foothead, is this what you need?

http://www.techpowerup.com/downloads...tor_v1.22.html
__________________

__________________
||Intel Core i5 @ 3.84ghz with turbo boost||Intel DP55KG motherboard||Corsair 750w psu||4gb Corsair XMS3 9-9-9-24||MSI Dvd Burner||500gb Seagate Barracuda||ATI Radeon 5670 1gb HIS||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 06:08 PM   #6143
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by mongoman View Post
Hey Foothead, is this what you need?

http://www.techpowerup.com/downloads...tor_v1.22.html
well actually I already have the highest BIOS, and it seems to be impossible to increase the voltage more because the card can't get enough power.
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 07:01 PM   #6144
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Random Chit Chat

I dont think I understand. You load your bios into this program, adjust the voltage then flash your card, maybe im understanding you wrong?
__________________
||Intel Core i5 @ 3.84ghz with turbo boost||Intel DP55KG motherboard||Corsair 750w psu||4gb Corsair XMS3 9-9-9-24||MSI Dvd Burner||500gb Seagate Barracuda||ATI Radeon 5670 1gb HIS||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 09:30 PM   #6145
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

Clear Skys, what is it like?
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 09:53 PM   #6146
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by mongoman View Post
I dont think I understand. You load your bios into this program, adjust the voltage then flash your card, maybe im understanding you wrong?
Well I read somewhere that the x2 card cannot handle a voltage any higher than 1350 mV because it doesn't get enough power.

IDK, how do I get my BIOS into it?
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 09:55 PM   #6147
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

use a BIOS program like what Mongoman posted to read what BIOS version you currently have and DL it.

The card has a 6pin and 8pin connector in use right?

75+75+150. 300 watts to the card is plenty enough. What amperage does the card require?
__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 09:58 PM   #6148
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Random Chit Chat

Bought a new wireless router.

http://www.amazon.com/Linksys-WRT54G...2746667&sr=8-2
__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 10:02 PM   #6149
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

I just bought FEAR 2 at gamestop but the installer just crashes every time I try to install.

Maybe the steam version will work?
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 10:30 PM   #6150
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by 01001010 View Post
I know a few people who use that. I've used wireless with networks sporting that router and I must say, the latency is excellently low. They look to be quality devices, too! Have you set yours up yet?
__________________

__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0