Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-01-2010, 10:58 PM   #6101
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

lol yeah i feel so weird because I havent been able to get on the internet in so long except on my iphone, and occasionally at my dads house on the netbook.

On a separate note, I need a new graphics card so I can make eyefinity work, or I could buy a 4890 and use xp span mode to achieve a similar effect. advice? I kinda dont wanna ditch my 4870 x2 because I just got the thing and I waterblocked it, so it might be hard to get rid of, but I really want a 5870 and I can finally afford it.
Does anyone know when they 6 monitor-enabled one is coming out?
__________________

__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 12:12 AM   #6102
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
Don't really care about graphics. Graphics are just icing on the cake, it's the gameplay that counts.
All the packages that comes with CSS doesn't have anything to do with CSS right? They are just different games?
Excactly. No matter which package you get,CSS remains the same.
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 01:28 AM   #6103
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Does it support things like Free for all or team death match from the start or will I have to mod it?
Also, how big is it to DL from Steam? It's $5 cheaper than retail.
Teny is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 02:19 AM   #6104
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

It Does Support Deathmatch,Survivor and CTF and a couple of other modes as far as i remember,to download from the net i *THINK* is 1.8gb.
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 05:00 AM   #6105
Fully Optimized
 
63083's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,129
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
Does it support things like Free for all or team death match from the start or will I have to mod it?
Also, how big is it to DL from Steam? It's $5 cheaper than retail.
If you are talking about CSS, yes it does support death match and free for all out of the box. It depends on the servers you play on though. I absolutely love the gun-game servers. They are very fun. And the download took about 45 min to an hour via steam on a 256kbps connection so a gig or so I suppose.
__________________
XPEX Vortex 3620 Mid Tower, Rosewill 450 Watt PSU, MSI P6N SLI Platinum 650i, Intel Celeron D 356, 2GB G.SKILL DDR2 800, Western Digital 40GB, (2) EVGA 7950GT 256MB Video Cards in SLI, HP DVD Multi-Burner, Windows XP.
63083 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 07:05 AM   #6106
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: Random Chit Chat

I'm about to attempt to hackintosh my PC. it worked in VMWare, so my processor is probably supported. Chipset and Graphics card is a different matter. Wish me luck.

(Leo4AllV3)
j03 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 08:12 AM   #6107
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by j03 View Post
I'm about to attempt to hackintosh my PC. it worked in VMWare, so my processor is probably supported. Chipset and Graphics card is a different matter. Wish me luck.

(Leo4AllV3)
What installer are you using?

I managed to make it work a couple of times on my P4 rig but I ran into graphics troubles even though my gpu was supported and then I decided it just wasnt worth it.
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 08:52 AM   #6108
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

I Cannot get it to run on my PC at all,i can manage to get to the installer,then it just throws errors
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 09:04 AM   #6109
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,127
Default Re: Random Chit Chat

I did manage to hackintosh my laptop but it was pretty much completely up to spec with macs c2d t5500, 3 gb ram, gma x3100 the only things that didn't work were my wifi and eithernet and my audio had to be switched from speakers to headphones manually. What drove me away was the fact that there was no way to get internet unless I used the dialup modem
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 09:25 AM   #6110
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

there's probably a driver for your wireless card.
Not the model # off the card, the wi-fi chip itself will have a driver that works with mac OS that you can normally find if you do a bit of research.

Also, they usually dont wake up from sleep mode.
__________________

__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0