Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-12-2009, 10:37 PM   #5381
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Random Chit Chat

Yeah, I have to admit, that was a pretty funny CD.
__________________

__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2009, 10:52 PM   #5382
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Random Chit Chat

I loved that CD. Got me into prank callin' back in high school for a while.

Okay....seriously need some help here guys. I can't click anywhere in Word. I can type and all that, but I can't move the cursor with the mouse...I can only move it with the directional keys. Big problem. Big paper I have to type this weekend. ->>> http://www.computerforums.org/showthread.php?t=91904
__________________

dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 09:23 AM   #5383
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Grantofhell View Post
Do you have a GPU in one of your slots? If so, then it must be removed. PCI-E takes priority over onboard. Including the onboard HDMI port. This applies unless you have a Hybrid-SLI option. Like the 730i series boards do.
i have dual cards running in sli
in nvidia control panel it says select 1080i 1920 x 1080 but it only gives me a refresh rate of 30 for that mode...

so you think i should enable hybrid?
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 09:38 AM   #5384
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

Then the SLI is blocking the HDMI onboard. Unless you can enable hybrid SLI.
__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 09:56 AM   #5385
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Random Chit Chat

okay ill try n enable that

okay i enabled hybrid sli set physx to the onboard one and enabled sli with my dual gtx 260's and plugged the hdmi cable in and powered up the monitor and went into nvidia control panel and selected 1080p 1920x1080 50 hertz and it worked woot thanks bro


sorry man it said i have to spread reputation around before i rep you again sorry

okay if i get a dvi to hdmi adapter and plug hte dvi end into my gpu still in sli and hte hdmi cable into hdmi cable will it still work? cuz i had it plugge dinto my mobo and it was on hdmi it looked like crap cuz onboard gpu suxs
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 12:29 PM   #5386
Daemon Poster
 
winslow33's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 861
Default Re: Random Chit Chat

I joined the Canadian Forces today in the Reserves. I just have to wait for them to get back to me.. then off to Quebeq hopefully to do training
winslow33 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 06:03 PM   #5387
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Random Chit Chat

Installed Windows 7 on my Vaio laptop today. It doesn't seem like Sony is going to release official Windows 7 drivers, but the Vista drivers work just fine.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 06:29 PM   #5388
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Trivium Nate View Post
okay ill try n enable that

okay i enabled hybrid sli set physx to the onboard one and enabled sli with my dual gtx 260's and plugged the hdmi cable in and powered up the monitor and went into nvidia control panel and selected 1080p 1920x1080 50 hertz and it worked woot thanks bro


sorry man it said i have to spread reputation around before i rep you again sorry

okay if i get a dvi to hdmi adapter and plug hte dvi end into my gpu still in sli and hte hdmi cable into hdmi cable will it still work? cuz i had it plugge dinto my mobo and it was on hdmi it looked like crap cuz onboard gpu suxs
Sense; Your post makes none. Rephrase your question so I can understand a bit clearer what you are looking to do.
__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 06:31 PM   #5389
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Random Chit Chat

can i get 1080p high definition if get an hdmi to dvi adapter and plug it into my gpu?
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 06:39 PM   #5390
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

Yes. I believe the core216's support 1080p output. Disable Hybrid SLI if you wish to use a DVI to HDMI coverter from your main 216, though as the board's onboard GPU will no longer be necessary.
__________________

__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0