Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-23-2009, 12:36 AM   #4291
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Random Chit Chat

So long story short, I'm getting my replacement Corsair PSU on Monday for $15 off because the dumb lady at NewEgg refunded it instead of replaced. So when I called wondering where they heck it was, they told me it'd be rushed and that I'd get $15 off for the hassle since I've ordered ~$7,000 through them over the past 2 years. I'm glad I've never had a "bad" experience with their customer service.

Quite excited to get Codename: Blacksmith completed before college rolls around. I've added some nice finishing touches to it that I think some of you modding fans will enjoy when I get the pictures up!
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:41 AM   #4292
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

Well hurry up about it! Sounds Interesting

Im Considering pre-ordering Forza 3 but i dont have an xbox360.It looks like an AWESOME Game and i could play it whenever i want over at by bro's place....
__________________

__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:50 AM   #4293
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

I'll be getting it for sure, but not sure if I should get the limited edition or just the regular and save myself the $20. I want the USB for some reason. The casing looks pretty sweet too.



Maybe I should go reserve it.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:52 AM   #4294
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Distributed computer, CF teams.

Can't wait to get back to California. My hotel room ceiling is leaking, and the smog here is absolutely atrocious - even for a native Southern Californian.

Edit: Wrong thread. My mistake. If someone could move this post, that'll be great.
__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 08:27 AM   #4295
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

Yeah im going to pre-order it.

Im just wondering,does anybody here run there Xbox 360 Through there Monitor,if so does it run at 720p or 1080p? My Monitors max is 720p and im just wondering what the quality would be like.
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:09 AM   #4296
Fully Optimized
 
tom-knox's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,451
Send a message via MSN to tom-knox
Default Re: Random Chit Chat

I run mine through my monitor when i play in my room. My TV peaks at 720 and the difference in quality from standard is very much appreciable, but make sure you use a HD connection AND that you change your 360 display settings accordingly
__________________
New laptop:
2.1 Ghz Core 2 Duo processor :: nVidia GT150m :: 15.6" HD LCD :: 4gb RAM :: 320gb HDD

New player: iPhone 4 32gb
tom-knox is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 12:13 PM   #4297
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

http://cleverbot.com/


lol
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 01:54 PM   #4298
Site Team
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Random Chit Chat

lol, this is pretty cool, I'm using it now.
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 01:59 PM   #4299
Daemon Poster
 
hemp's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,304
Default Re: Random Chit Chat

I talk to cleverbot everyday at school during computer programming
__________________
Current Rig-I call him Q Core for short
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.34 GHz|6.0GB RAM|NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB|1.5TB @ 7200 RPM|Sound Blaster X-Fi-Xtreme Audio|Vista Home Premium

'"Crapbox 2.0.....Until you put Mac OS X on it, then its called a Mac Pro." -cavemangrinder

"You were sick, but now you're well again, and there's work to do." - Kurt Vonnegut
hemp is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 04:35 PM   #4300
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Neodude112320 View Post
Yeah im going to pre-order it.

Im just wondering,does anybody here run there Xbox 360 Through there Monitor,if so does it run at 720p or 1080p? My Monitors max is 720p and im just wondering what the quality would be like.
I connected my Xbox 360 to my Sceptre X20WG-NagaII 20" LCD Monitor monitor via VGA. My monitor supports HDCP 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p (not sure what those mean), but I have the current resolution of 1680x1050 (my monitor's max resolution).
The graphics quality seems pretty good, better than my 20 inch SDTV that's for sure. I can actually read, problem is that there would some jaggedness, mainly because the 360 doesn't really have AA on. Halo 3 and Star Ocean the Last Hope are the 2 that looks the worst on my monitor, but I prefer it over playing on my TV.
I could hook it up via HDMI converted to DVI with my monitor, but I didn't want to waste that much money and my computer currently occupies the DVI slot on the monitor. A switch is too expensive for me.
__________________

__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0