Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-21-2015, 06:59 AM   #19551
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,031
Default Re: Random Chit Chat

This was at 5:45am CDT.



I'm not a gamer so the high ping doesn't affect what I do.
__________________

setishock is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 08:25 AM   #19552
Golden Master
 
Join Date: Dec 2009
Location: Australia
Posts: 7,201
Send a message via Skype™ to BK_123
Default Re: Random Chit Chat

We pay $119 for a month, Not sure what the speeds are supposed to be or if we even get a promised speed, I'll get on the live chat or phone and hassle em, they love me. Weirdly enough if I run a test to the server in my capital city the results are worse than if I select the server in the capital city the next state over.


__________________

__________________
See all my PC spec's here https://bit.ly/1lWAJhz
BK_123 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 02:46 PM   #19553
Fully Optimized
 
strollin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: USA
Posts: 1,600
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by donetao View Post
Looking good strollin!! My Ping is never good. I gripe about it but ISP doesn't seem to care!
Speedtest.net by Ookla - My Results
Hey Donetao, are you using a wifi or ethernet connection to your router? Wifi generally gives higher ping times.
strollin is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 02:58 PM   #19554
BSOD
 
Join Date: Jul 2015
Location: USA
Posts: 827
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by strollin View Post
Hey Donetao, are you using a wifi or ethernet connection to your router? Wifi generally gives higher ping times.
Hi strollin ! I have a AC1750 WiFi Modem Router Model C6300. I'm using it wireless. It's a new router. I haven't tried connecting with the Ethernet cable.
I might try that and see if I get better ping?? Thanks for your reply!
Gary!
PS Some times my Ping is better. I think it's my ISP!! I might give them a shout and a bad time. LOL
donetao is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 03:06 PM   #19555
Fully Optimized
 
Celery's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 2,005
Default Re: Random Chit Chat

The only thing consistent is your system. The internet can be congested, bad link ups, etc. I usually log off when it's acting up and get back on. It's usually straightened out then.
__________________
I yam what I yam
Celery is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 09:17 PM   #19556
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,031
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by donetao View Post
Hi strollin ! I have a AC1750 WiFi Modem Router Model C6300. I'm using it wireless. It's a new router. I haven't tried connecting with the Ethernet cable.
I might try that and see if I get better ping?? Thanks for your reply!
Gary!
PS Some times my Ping is better. I think it's my ISP!! I might give them a shout and a bad time. LOL
Is that the TP-Link router?
setishock is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 09:21 PM   #19557
In Runtime
 
TrotterTech's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: United States
Posts: 376
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by BK_123 View Post
We pay $119 for a month, Not sure what the speeds are supposed to be or if we even get a promised speed, I'll get on the live chat or phone and hassle em, they love me. Weirdly enough if I run a test to the server in my capital city the results are worse than if I select the server in the capital city the next state over.


You pay 119 for those speeds? Ouch!

I am paying 55/month for Charter and am on their lowest speed rung. 60Mbps is plenty for now.



I bought my own model a few years ago, a Motorola Surfboard SB6141. I have wondered if I upgraded to a SB6183 if my speeds would increase like they did when I moved from the Charter-provided Surfboard to my own.
TrotterTech is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 09:34 PM   #19558
Fully Optimized
 
Smart_Guy's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Saudi Arabia
Posts: 2,084
Default Re: Random Chit Chat

I know AUS dollars have less value than US dollars, but $119 AUS dollars is still high.
__________________
My main rig (click here).
Smart_Guy is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2015, 09:37 PM   #19559
BSOD
 
Join Date: Jul 2015
Location: USA
Posts: 827
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Is that the TP-Link router?
Sorry friend! Not sure what that means! I have just one router. It is a combination modem router. Staples list it at 230$. I got it for 130$ because the first one they sold me was a lemon. I'm not good about hardware. I do know software fairly well!!
donetao is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2015, 02:40 AM   #19560
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,031
Default Re: Random Chit Chat

Turn it over and read the name brand.
__________________

setishock is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0