Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-30-2010, 12:58 AM   #14761
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
I don't think the Vaio trackpad is bad. I think it's just weird because it has a different texture compared to other regular trackpads. Plus, I use a wireless mouse more than the trackpad. The only time I do use it is if I forgot my mouse.
Go for it then.
__________________

__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 12:59 AM   #14762
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

the new slogan isnt "But can it play Crysis?!" anymore

Its now "But can it fold?!"
__________________

__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 01:01 AM   #14763
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
maybe i just like rooting for underdogs..

but i cant wait till OpenCL is in full support for ATi Cards, i mean, its like folding with an all new card after that.
I can't wait either. My 5770 and 5750 are just sitting there most of the time. It'd be great to be able to put them to work.

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
And im so flippin excited to get my new PSU and GPU in my tower an do some benchmarks, i guess after the new update of these 2 new parts is said and done, the bottleneck in my rig will be my OCZ DDR2 1066 GOLD RAM ....XD

But the only way to fix that is get a brand new board that supports AM2+/AM3 (Which my board does now) and DDR3 (that my board dosnt )
What CPU do you have? IIRc, a 940, right? AM3 boards are not backwards compatible to AM2+ CPUs, so you would need a new CPU as well. You could probably get away with overclocking your current RAM some.

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
the new slogan isnt "But can it play Crysis?!" anymore

Its now "But can it fold?!"
Actually, this is quite the opposite. With Crysis, the hardware hadn't caught up to the software, but with folding@home, the software hasn't caught up to the hardware.
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 01:12 AM   #14764
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

ya quad 940 idling at 3.5Ghz,

and iv OC the ram at one point close to 1100Mhz, maybe with this new PSU it may help a bit perhaps, hopeful.

my AM2+ board works with AM3 procs,

but at some point down the road when my quad cant keep up or dies (god forbid : / ) ill just have to get a new mobo, proc, and ram. the rest that ill have at that point will most certainly be able to carry on.

EDIT:

video of me and my buddy DJ playing Dead Rising 2.
you watching me play, but you cant hear me talking, only him talking.

How do i fix it so i can hear me talk when i record to? BTW i used FRAPS,

ALSO! Adult Language in that video, so beware XD
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 01:46 AM   #14765
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

I bought the Sony Vaio. Hopefully I remember to deplete my battery once in awhile to extend it's life. Looks like sniper and I are getting presents! Except mine will arrive later since I stayed with the standard 3 days shipping.

I noticed there is no way to get a refund on a computer bought from newegg. Kind of sucks that I won't be able to get my money back even if I don't open it.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 01:47 AM   #14766
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
ya quad 940 idling at 3.5Ghz,

and iv OC the ram at one point close to 1100Mhz, maybe with this new PSU it may help a bit perhaps, hopeful.
The PSU will most likely make no difference. What voltages and timings did you have the RAM at?

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
my AM2+ board works with AM3 procs,
Yep, but AM3 boards don't work with AM2+ procs.

Quote:
Originally Posted by sniperviper21 View Post
but at some point down the road when my quad cant keep up or dies (god forbid : / ) ill just have to get a new mobo, proc, and ram. the rest that ill have at that point will most certainly be able to carry on.
I doubt that will happen any time soon unless you're doing something really specialized. A phenom II x4 is still extremely fast. BTW, AMD CPUs carry a 3 year warranty. As long as you didn't voltmod it to death or something, you should get a replacement should it die.

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
I bought the Sony Vaio. Hopefully I remember to deplete my battery once in awhile to extend it's life. Looks like sniper and I are getting presents! Except mine will arrive later since I stayed with the standard 3 days shipping.

I noticed there is no way to get a refund on a computer bought from newegg. Kind of sucks that I won't be able to get my money back even if I don't open it.
LOL, I'm getting ninja'd by every post in this thread.

You can help extend it's battery life by setting it to charge the battery to 50%. While it isn't a proper replacement for cycling, it does do a lot better than leaving it at 100% all the time. Also, you can get a refund from newegg, but it may incur a 15% restocking fee if it's been opened.

Oh, and I'm getting presents too. I bought a 9800 GX2, a motherboard, a Pentium 4, and some RAM for my folding rig.
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 01:52 AM   #14767
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

The reason why AM2 CPU won't work on an AM3 mobo is because AM2 lack the support of DDR3 in the memory controller right?

How much does a legit Sony Vaio battery go for?
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 01:54 AM   #14768
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

UGH! i just got my epic, fat, 105hr paycheck, and now i want to buy more stuff....FUUUUUUUU....

And i guess its just my E-Penis getting the best of me, making me think my CPU is complete crap and wanting something fasters XD
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 01:58 AM   #14769
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
The reason why AM2 CPU won't work on an AM3 mobo is because AM2 lack the support of DDR3 in the memory controller right?

How much does a legit Sony Vaio battery go for?
Probably around $100-150 for a standard. $200 or so for the larger capacity. Just a guestimate.
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 02:06 AM   #14770
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
The reason why AM2 CPU won't work on an AM3 mobo is because AM2 lack the support of DDR3 in the memory controller right?

How much does a legit Sony Vaio battery go for?
AM2 physicaly wolnt work in an AM3 mobo due to the AM3 having less pins.
__________________

__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0