Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-13-2010, 10:21 PM   #13591
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Random Chit Chat

I win by not playing the game. ;D
__________________

__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 01:38 AM   #13592
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by InfectionZero View Post
That's funny... all the pro's do, maybe they know something everyone else doesn't

I would take a look at what the pro's are doing and follow their lead...
That's what I am trying to do today, but youtube doesn't seem like it wants to work for me.

Quote:
Originally Posted by Grantofhell View Post
I win by not playing the game. ;D
No, you lose because you didn't defend your base.
__________________

__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 02:26 AM   #13593
Daemon Poster
 
Legodude522's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Texas
Posts: 1,292
Default Re: Random Chit Chat

Swoot! Date on Thursday.
__________________
PC: AMD Phenom 9950 2.6ghz Quad Core, ATI Radeon HD 5770, 8gb DDR2 RAM
Phone: Apple iPhone 5s 64gb (jailbroken)
Handheld Games: Nintendo 3DS XL, Tapwave Zodiac 2, GamePark Holdings GP2X F100
Legodude522 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 03:55 AM   #13594
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

iv never been on a proper date.
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 04:12 AM   #13595
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

Expand on "proper date" ;-)
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 04:45 AM   #13596
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Random Chit Chat

The whole dinner and a movie ect thing and actually asked "lets go on a date to a dinner and a movie" kinda situation
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 05:01 AM   #13597
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

I have a question about the catalyst 10.8 drivers. It states that it added support for AA for SCII. How do I go about on enabling it? I assume I just go into my catalyst control panel and just turn on AA?
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 07:20 AM   #13598
meh.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Louisiana
Posts: 9,629
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
I have a question about the catalyst 10.8 drivers. It states that it added support for AA for SCII. How do I go about on enabling it? I assume I just go into my catalyst control panel and just turn on AA?
There should be a setting somewhere that lets the game decide the AA levels. Tick it, then you can enable it in the game menus.

I can't really tell you where it is because I am still using 10.3.
__________________
Account no longer active. Contact info available in profile, if anyone cares to reach me.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 08:17 AM   #13599
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

So instead of using my laptop as my main rig (Sick of unplugging it all the time) i decided to pull one of my older rigs out from the shed and put it to use.

Specs:
P4 2.66Ghz (With Hyper threading)
40GB HDD
DVD Burner
512mb RAM

Im going to upgrade the 40gb HDD to a SATA Hardrive (Gotta buy a new one for my rig thats under construction anyway) and i should have some DDR Ram lyeing around somehwhere. Its running Ubuntu 10.04 and its running quite nicely actually!
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 06:10 PM   #13600
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by foothead View Post
There should be a setting somewhere that lets the game decide the AA levels. Tick it, then you can enable it in the game menus.

I can't really tell you where it is because I am still using 10.3.
I can't seem to find it, and I did a bit of research, and it seems that you have to force AA on.

Quote:
Originally Posted by Neodude112320 View Post
So instead of using my laptop as my main rig (Sick of unplugging it all the time) i decided to pull one of my older rigs out from the shed and put it to use.

Specs:
P4 2.66Ghz (With Hyper threading)
40GB HDD
DVD Burner
512mb RAM
Think that setup with an 8800GT run SCII on medium?

So I applied my Invisibleshield after I took a long hot shower. It seems there were a couple dust that still got in. Not sure how it looks on it yet since I have to wait 24 hours before I turn it on, then wait a day or so till the "imperfections and microbubbles" disappear.
__________________

__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0