Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-27-2010, 12:04 AM   #12501
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: Random Chit Chat

The ATI drivers on my laptop are fine as well, but I don't game.

I need to start visiting the hardware section a little more...It's been a while.
__________________

JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:04 AM   #12502
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 732
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
My ATI drivers are working perfectly fine, I never have any problems.
If i update to anything newer then I get crazy stuttering in every single game thats not source based. I tried running ccleaner to delete my drivers completely and then reinstalling the newer ones but anything after the 10.4 beta doesnt work for me.
__________________

__________________
My Desktop: Intel Core i7-970@4.5GHz 1.39V Stable--ASUS P6X58D-E--6GB Supertalent Chrome (Elpida Hyper) 1800MHz 6-6-6-24--eVGA GTX 580--Intel 510 120GB--WD 2TB Caviar Black--Silverstone RV03-EK Supreme HF w/ Black Ice GTX 480--Koolance VID-NX580

My Laptop: Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz--4GB DDR2 800MHz RAM--NVIDIA GeForce 8600M GT-320GB hard drive
shozzking is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:10 AM   #12503
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

The ATI Drivers on my laptop are horrible. I Cant even watch a simple 640x480 movie on it without it stuttering.
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:14 AM   #12504
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by shozzking View Post
If i update to anything newer then I get crazy stuttering in every single game thats not source based. I tried running ccleaner to delete my drivers completely and then reinstalling the newer ones but anything after the 10.4 beta doesnt work for me.
Maybe it's due to XFire? Maybe try the latest driver with just one card?

Quote:
Originally Posted by Neodude112320 View Post
The ATI Drivers on my laptop are horrible. I Cant even watch a simple 640x480 movie on it without it stuttering.
I watch all my 1080p rips perfectly fine via HDMI to my HDTV.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:17 AM   #12505
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: Random Chit Chat

I'm hungry.
JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:18 AM   #12506
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Get something to eat?
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:18 AM   #12507
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: Random Chit Chat

I've been raiding the fridge. There's nothing of appetite value. I'll give it another go.
JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:41 AM   #12508
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 732
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
Maybe it's due to XFire? Maybe try the latest driver with just one card?
I tried it earlier and it works just fine, except for the fact that I'd like to use both of my cards. It sorta takes away from the point crossfire if it glitches like crazy when I put on the latest drivers.
__________________
My Desktop: Intel Core i7-970@4.5GHz 1.39V Stable--ASUS P6X58D-E--6GB Supertalent Chrome (Elpida Hyper) 1800MHz 6-6-6-24--eVGA GTX 580--Intel 510 120GB--WD 2TB Caviar Black--Silverstone RV03-EK Supreme HF w/ Black Ice GTX 480--Koolance VID-NX580

My Laptop: Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz--4GB DDR2 800MHz RAM--NVIDIA GeForce 8600M GT-320GB hard drive
shozzking is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 12:46 AM   #12509
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
Maybe it's due to XFire? Maybe try the latest driver with just one card?



I watch all my 1080p rips perfectly fine via HDMI to my HDTV.

That's the thing,ATI Cards have always worked perfectly for me,no driver issues,no nothing! So i have no idea why my laptop's X1200 is being so much of a pain...
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 06:08 AM   #12510
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Random Chit Chat

Quote:
Originally Posted by shozzking View Post
I tried it earlier and it works just fine, except for the fact that I'd like to use both of my cards. It sorta takes away from the point crossfire if it glitches like crazy when I put on the latest drivers.
Hmm, weird. Then I am guessing the drivers are still immature. Is there settings you can adjust on the Catalyst for the Xfire for better compatibility? Or just try the second 5770, and see if that runs without any problems.

Quote:
Originally Posted by Neodude112320 View Post
That's the thing,ATI Cards have always worked perfectly for me,no driver issues,no nothing! So i have no idea why my laptop's X1200 is being so much of a pain...
Where are you getting your drivers at? Are you using the drivers your laptop manufacturer supplies you?

On a side note, if I were to get a job interview, say something like a cashier, cart attendant, or just a sales floor. What's the proper attire to wear?
I was thinking of a Short-Sleeved Polo Shirt with Jeans should be fine, or should I go with Long/Short-Sleeved Dress Shirt with Jeans?
__________________

__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0