Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-14-2006, 08:56 PM   #1
Daemon Poster
 
allenn812's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 935
Default Question about Oblivion!

After you install it, do you need the cd to play. Cus im not going to buy it if i cant install it on my labtop too and not need the cd.
Thanks!
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6600 Oc'd to 2.9ghz
ECS 570 SLIT Motherboard
2 gig of Corsair ddr2 677
Western Digital 250 Gig HD
Evga 8800GTS 640mb Oc'd to 615/1000
allenn812 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 09:00 PM   #2
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: Question about Oblivion!

No you dont need a cd key. What is your laptops specs? Are you sure your laptop will be able to handle that game?
__________________

__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 09:03 PM   #3
Daemon Poster
 
allenn812's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 935
Default Re: Question about Oblivion!

[QUOTE=The Amish Kid]No you dont need a cd key. What is your laptops specs? Are you sure your laptop will be able to handle that game?[/Q

You misunderstood, im asking if you if you need the DVD in the drive to play it. And yea my labtop can run it on medium setting im guessing.
Thanks for your help so far!
__________________
Intel Core 2 Duo E6600 Oc'd to 2.9ghz
ECS 570 SLIT Motherboard
2 gig of Corsair ddr2 677
Western Digital 250 Gig HD
Evga 8800GTS 640mb Oc'd to 615/1000
allenn812 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 09:06 PM   #4
Golden Master
 
G35x's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,474
Default Re: Question about Oblivion!

Im preety sure you dont, and even if you do you can EASILY get a no cd crack.
__________________
Check out my car forum..
altimacoupes.com

what is up vanilla face
G35x is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 09:07 PM   #5
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: Question about Oblivion!

Oh no you dont need the cd.
Go here:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=Oblivion_bended!rar

Then mount that using Daemon Tools

And this is not illegal at all as long as you own the game. I use this for all my games so I dont have to keep switching cd's
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 09:19 PM   #6
Golden Master
 
G35x's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,474
Default Re: Question about Oblivion!

Finally someone might need my guide!! Here you go this is a total run down on how to use Dameon Tools...

http://computerforums.org/showthread.php?t=35179
__________________
Check out my car forum..
altimacoupes.com

what is up vanilla face
G35x is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 09:41 PM   #7
Daemon Poster
 
allenn812's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 935
Default Re: Question about Oblivion!

I still dont get it lol sry im new to this. But whats an iso file. and what file would i choose if i wanted to do this with fear?
__________________
Intel Core 2 Duo E6600 Oc'd to 2.9ghz
ECS 570 SLIT Motherboard
2 gig of Corsair ddr2 677
Western Digital 250 Gig HD
Evga 8800GTS 640mb Oc'd to 615/1000
allenn812 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 10:11 PM   #8
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: Question about Oblivion!

You could choose either a fixed-exe or a fixed image.

Im not really sure on how to explain an .iso someone else will probably now how to explain it better. But basically its the disk image or what ever is on a cd in one file. So when you mount an iso with daemon tools it creates a virtual drive and in that drive is the iso you mounted to it.
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 10:13 PM   #9
Daemon Poster
 
allenn812's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 935
Default Re: Question about Oblivion!

Quote:
Originally Posted by The Amish Kid
You could choose either a fixed-exe or a fixed image.

Im not really sure on how to explain an .iso someone else will probably now how to explain it better. But basically its the disk image or what ever is on a cd in one file. So when you mount an iso with daemon tools it creates a virtual drive and in that drive is the iso you mounted to it.
Ok, i got a farcry file from that site and i mounted that to one of the virtual drives. Now what? and yes i have farcry. And i pressed autoplay and nothing happeds.
__________________
Intel Core 2 Duo E6600 Oc'd to 2.9ghz
ECS 570 SLIT Motherboard
2 gig of Corsair ddr2 677
Western Digital 250 Gig HD
Evga 8800GTS 640mb Oc'd to 615/1000
allenn812 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2006, 10:18 PM   #10
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: Question about Oblivion!

Well I usually just use the shortcut. Try using the shortcut instead to open up the game.
__________________

__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0