Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-15-2008, 09:08 AM   #11
Daemon Poster
Join Date: Jun 2004
Posts: 511
Send a message via AIM to Denthúl Send a message via MSN to Denthúl Send a message via Yahoo to Denthúl
Default Re: Quad Testing

Originally Posted by _-..zKiLLA..-_ View Post
Slightly off-topic, but can you perhaps PM me about how you got the 5600+ to 3GHz? I have one lying around that I might use in a gaming rig for my brother...

As for benchmarks, you could use 3DMark and pay attention to the CPU tests, or Everest as has been suggested. I've used Geekbench a few times and like the way it displays results and what it tests, so I will definitely agree with the suggestions for that particular bit of kit.

Also, some of the tools on here may be useful to you:


Denthúl is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 11:14 AM   #12
Fully Optimized
ssc456's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,273
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Quad Testing

Originally Posted by J03 View Post
Thats because you've got to buy the full version for 64 bit support.
Originally Posted by David Lindon View Post
What graphics card have you got in it?
Originally Posted by esa193 View Post
what are your temps for stock
mine under 100% load all 4 cores
hit 58

1st, i realise that now but im not gonna pay for that software when its a friends build.

2. only some 7300 @ the moment as the build who its for is puttin in aa 8600 or a 8800 later on.

3. my temps after 30 mins on prime 95 on four cores was 52'C

@ first i had oads of problems with it hittting 59'C after 20 seconds but then i reseated it and it was ok

He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 11:18 AM   #13
Daemon Poster
Fanatic4Christ's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: Quad Testing

first 3 are mine, the low ones are with alot of program's running

Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote

« IP Proxy? | Hi »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0