Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-24-2009, 09:25 PM   #1
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default put video from camera to pc?

okay, so how do i do this? the camera recorded in like a tape type of thing and i want to put it on the computer somehow... i believe it has like the rca's to hook up to the tv so im guessing i can do it with that somehow... any ideas?
__________________

__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 09:27 PM   #2
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: put video from camera to pc?

TV tuner
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 09:27 PM   #3
In Runtime
 
Silent Wolf's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 104
Default Re: put video from camera to pc?

There should be a usb port on it.
Silent Wolf is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 09:31 PM   #4
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: put video from camera to pc?

Quote:
Originally Posted by Rubber314Chicken View Post
TV tuner
ehh trying not to spend any money =(
Quote:
Originally Posted by Silent Wolf View Post
There should be a usb port on it.
hmm maybe, ill see when i look at the camera later... its my aunts and she recorded me n i wanna put it on youtube for the other people that were in it....
(Dance show!) hah
__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 11:32 PM   #5
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: put video from camera to pc?

there should be a firewire port on the camera.

left connector goes into camera
right connector goes in your computer

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 04:41 AM   #6
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: put video from camera to pc?

actually yeah there is one of those... and also theres a mini usb one... i got the model number its a panasonic PV-DV203D
__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 03:32 PM   #7
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: put video from camera to pc?

yea you have to use firewire. USB won't work.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 05:26 PM   #8
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: put video from camera to pc?

Do you have any software that came with the camera?
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 06:13 PM   #9
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: put video from camera to pc?

Quote:
Originally Posted by David Lindon View Post
Do you have any software that came with the camera?
no lol im sure i can find some though... sucks i wanna put it up for all the people that were in it like as a surprise haha
__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2009, 11:21 PM   #10
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: put video from camera to pc?

you can use windows movie maker
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0