Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-18-2009, 12:35 AM   #1
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default ps3 temperature montoring

Does anyone know of any ways I can monitor the temps on my ps3? Is there a way at all?
__________________

__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 12:42 AM   #2
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: ps3 temperature montoring

with or with out opening the case?
cuz you could always mod a temperature monitor lcd screen to the front
__________________

__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 12:47 AM   #3
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: ps3 temperature montoring

Quote:
Originally Posted by esa193 View Post
with or with out opening the case?
cuz you could always mod a temperature monitor lcd screen to the front
Hmm.......thats an idea. Any guides on how to do this?
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 12:54 AM   #4
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: ps3 temperature montoring

idk youtube it
but what you could prob do is buy a slandered temperature monitor for a computer
open up your ps3 install the sensors then install the monitor ether out side the case or modded into the case
im sure theres videos youll prob want to upgrade the cooling or maybe change to a clear case if your going to do all this work
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 02:19 AM   #5
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: ps3 temperature montoring

Not that I know of.

Whats your name? i have one as well.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 03:58 AM   #6
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: ps3 temperature montoring

Maybe you could if you installed Linux, but I've never done that myself.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 04:40 AM   #7
Bogan
 
Neodude112320's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default Re: ps3 temperature montoring

Small Question - Why Would you want too?
__________________
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 06:23 AM   #8
In Runtime
 
Sinonymous's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 424
Send a message via AIM to Sinonymous
Default Re: ps3 temperature montoring

Linux runs fast on it.
__________________
Diglett get off that chair! You'll scare the neighbors because that doesn't make sense.
Sinonymous is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 03:51 PM   #9
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: ps3 temperature montoring

Quote:
Originally Posted by ArrizX View Post
Not that I know of.

Whats your name? i have one as well.
xx_Tommy_Boy_xx

Quote:
Originally Posted by Neodude112320 View Post
Small Question - Why Would you want too?
Well, it seems that it gets hot, especially in the summertime, I have to take it out of my entertainment center and set it on top so it doesn't get quite so hot. I know it shuts down if it gets to hot, but I'd feel better having an actual temperature reading somewhere so I can see myself if it's getting too hot. I just like to keep a handle on my stuff....lol

Anyone know of any liquid cooling kits for the ps3?
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 03:55 PM   #10
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: ps3 temperature montoring

you could mod one like this guy
http://gizmodo.com/gadgets/ps3/liqui...dly-310243.php

I think he used the Koolance dual kit, which i cant seem to find it anywhere except overseas online.
__________________

__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0