Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-24-2005, 11:03 PM   #1
In Runtime
 
yugiohstrife's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Send a message via MSN to yugiohstrife
Default ps2 online??

hi i was wondering wat i would need to hook up my ps2 to the online community?? if i buy the starter pack, do i need to pay to use online like the xbox or is it free once u have the network starter pack and have broadband or dial up (not including the dial up or broadband bills). and am i abl to use dial up 56kbps with it and have it not lag alot?
__________________

__________________
the 3 famous C words:
Computer
Cars
Chicks
yugiohstrife is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 11:06 PM   #2
Fully Optimized
 
jack22's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,124
Default Re: ps2 online??

you need a netowkr adapter. 56k should dieeeeeeeeeeee. get broadband since some games dont let you play online with 56k or dial up. You also need a network cable. Its free for ps2 online.
__________________

__________________
Because of popular demand, the great almighty sig has been changed.



............cxxxxxxc|)::::::::::::> ................
jack22 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 11:41 PM   #3
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: ps2 online??

so there's no monthly fee for playing on the network?
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 11:43 PM   #4
Fully Optimized
 
jack22's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,124
Default Re: ps2 online??

lmao, only for the dam microsft!
__________________
Because of popular demand, the great almighty sig has been changed.



............cxxxxxxc|)::::::::::::> ................
jack22 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 01:18 AM   #5
Fully Optimized
 
Mental Liberator's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,035
Send a message via AIM to Mental Liberator
Default Re: ps2 online??

no fees for ps2 online!!!!!!

but there is some fees for MMORPG games and the GAMES not ps2, like FFXI is 13 bucks a month >:O sucks

and do NOT use 56k, just get dsl so you can hook it up to your PC and your PS2, my friends do that all the time, play socom then play some cs.
__________________
www.treasuretrooper.com/72560
Check it out, legit cash just from surveys.
Mental Liberator is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 02:01 AM   #6
Fully Optimized
 
jack22's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,124
Default Re: ps2 online??

Just buy a router.
__________________
Because of popular demand, the great almighty sig has been changed.



............cxxxxxxc|)::::::::::::> ................
jack22 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 04:20 AM   #7
In Runtime
 
yugiohstrife's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Send a message via MSN to yugiohstrife
Default Re: ps2 online??

yeah sweet but i hate microsoft for charging to play online. if only ps2 had counter strike, if it did then i would go buy the network pack straight away
__________________
the 3 famous C words:
Computer
Cars
Chicks
yugiohstrife is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 08:28 AM   #8
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: ps2 online??

rITE I OWN THE PS2 ONLINE here this is what you need:

PS2 NETWORK ADAPTER
http://www.play.com/play247.asp?page...2&title=111516

A PS2

INTERNET 512 or Fster ( better)

Any PS2 online game, this one is the 1 i play:
http://www.play.com/play247.asp?page...2&title=145740


what you do is get your internet enthernet wire plug into your cable box (MODEM box)
then from your ps2 you plug the network adpater to your ps2 then your enthernet goes in there and goes to your MODEM box stick the game in then plug the USB headset in the PS2 if you have 1, put the game in then play.

Central station (you need to regester a account, you get the central station disk with the network adapter)
There you go.
__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 05:59 PM   #9
In Runtime
 
yugiohstrife's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Send a message via MSN to yugiohstrife
Default Re: ps2 online??

would 256kbps be fast enough for it?? i dont want it to lag.
__________________
the 3 famous C words:
Computer
Cars
Chicks
yugiohstrife is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2005, 06:01 PM   #10
Fully Optimized
 
jack22's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,124
Default Re: ps2 online??

you need broadban for socom2.....cobra what was your name on that game.....i used to play it like crazy and then i sold my ps2
__________________

__________________
Because of popular demand, the great almighty sig has been changed.



............cxxxxxxc|)::::::::::::> ................
jack22 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0