Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-29-2008, 11:12 AM   #41
In Runtime
 
shadygirl420's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 238
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!

__________________

__________________
EVGA NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard
Intel Core 2 Duo
2GB Ram
EVGA GeForce 8600GT 256MB Video Card
MSN trugirl233@hotmail.com
shadygirl420 is offline  
Old 04-29-2008, 01:09 PM   #42
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!

wow shadygirl ur out in the middle of nowhere huh? 550miles
__________________

__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline  
Old 04-29-2008, 04:54 PM   #43
In Runtime
 
cohen's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 158
Send a message via MSN to cohen
Talking Re: Post Your Internet Connection Speed!

Quote:
Originally Posted by cohen View Post


Suppose to be:
1.5 Down
512MBs up..
16GB of downloads a month

With aanet
Quote:
Originally Posted by _-..zKiLLA..-_ View Post
i have the same as cohen
What do you mean the same... as in downloads...??? speed???

Quote:
Originally Posted by shadygirl420 View Post
WOW!!!!!!!

i want a speed like that and unlimited downloads but dad says no so when i leave home.. UNLIMITED HERE I COME!!!!!
__________________
My website - http://www.cohens-site.tk
Username - cf
Password - computers
cohen is offline  
Old 04-29-2008, 06:48 PM   #44
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!

yeah same speeds. thats what i was told my speeds are supposed to be, and thats what i get for the most part


OMFG CHECK MINE OUT!!!
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline  
Old 04-29-2008, 07:07 PM   #45
In Runtime
 
cohen's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 158
Send a message via MSN to cohen
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!

i should test my bandwidth when i get home.....
__________________
My website - http://www.cohens-site.tk
Username - cf
Password - computers
cohen is offline  
Old 04-29-2008, 11:58 PM   #46
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!

Atomic Rooster is offline  
Old 04-30-2008, 12:27 AM   #47
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!

I thought I'd have some fun and do a far distance test.

ߧ∩H♠H䎀 is offline  
Old 04-30-2008, 02:21 AM   #48
In Runtime
 
cohen's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 158
Send a message via MSN to cohen
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!

Quote:
Originally Posted by ߧ∩H♠H䎀 View Post
I thought I'd have some fun and do a far distance test.

WOW - that is good for the distance

Here is my school net speed - wirelessly on a mac.

When i did it few weeks ago:



I'll do it again when i can get the proper school laptop back online - at the moment it is freezing.



just it then... a bit down but for wireless test... but when i'm in Multimedia i will test it on a desktop.
__________________
My website - http://www.cohens-site.tk
Username - cf
Password - computers
cohen is offline  
Old 04-30-2008, 09:04 AM   #49
In Runtime
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 230
Default Re: Post Your Internet Connection Speed!



Lol. I work at a large ISP
silent1mezzo is offline  
Old 04-30-2008, 04:44 PM   #50
In Runtime
 
cohen's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 158
Send a message via MSN to cohen
Exclamation Re: Post Your Internet Connection Speed!

Quote:
Originally Posted by silent1mezzo View Post


Lol. I work at a large ISP
WOW!!!!!! That is massive!!!!!
__________________

__________________
My website - http://www.cohens-site.tk
Username - cf
Password - computers
cohen is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0