Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-07-2005, 02:59 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 128
Default pop ups

i get this poip up comming up all the time called Popuppers Advertisment Window3 i use google pop up blocker and that doesnt stop it. used spybot search and destroy Ad-aware SE personal and Pc bug doctor none of these programs work? dont know what to do now?
__________________

nick_w is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 03:07 AM   #2
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: pop ups

Go to task manager and see what programs you have running.
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 03:24 AM   #3
In Runtime
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 128
Default Re: pop ups

taskmgr.exe msnmsgr.exe
qttask.exe
rundll32.exe
SymWSC.exe
00013336.exe
wdfmgr.exe
nvsc32.exe
NPROTECT.EXE
NAVAPSVC.EXE
ctfmon.exe
mdm.exe
CCEVTMGR.EXE
te.exe
newpop63.exe
spoolsv.exe
explorer.exe
lsass.exe
services.exe
winlogin.exe
csrss.exe
essspk.exe
smss.exe
iPodService.exe
PDVDServ.exe
jusched.exe
CCAP.EXE
MsgPlus.exe
iTunesHelper.exe
System
System Idle Process
svchost.exe X 5
alg.exe
iexplore.exe
nick_w is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 03:28 AM   #4
Fully Optimized
 
airiox's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,692
Default Re: pop ups

I really dont like that frog ad at the bottom it scared me the first time it came on.

All the sudden I hear this sound and was like wtf? what is happening. I was watching a scary show right before that. LOL. So I was looking around trying to figure out what was going on. LOL
__________________
Check out my Counter Strike:Source servers:
***THE DYNASTY***: 74.52.232.130:27015
*** GUNGAME ***: 74.52.232.131:27015
*** SOCCER ***: 74.52.232.133:27015
airiox is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 03:46 AM   #5
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: pop ups

LOLz
__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 08:06 PM   #6
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Run Microsoft Antispyware. Clean everything it comes up with.

What P2P are you running?
__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 08:10 PM   #7
In Runtime
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 128
Default i am using Kazaa Lite++ and Ares

i am using Kazaa Lite++ and Ares
nick_w is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2005, 11:29 AM   #8
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Does Ares have Spyware? I can't remmember...
__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2005, 12:49 PM   #9
Fully Optimized
 
technoman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,382
Default Re: pop ups

its Adware, if you get popups and your not connected to the net
__________________
~~~ tEcHnOmAn ~~~
technoman is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2005, 01:26 PM   #10
Solid State Member
 
jsguru49's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 7
Send a message via AIM to jsguru49
Default Re: pop ups

Quote:
Originally Posted by nick_w
i get this poip up comming up all the time called Popuppers Advertisment Window3 i use google pop up blocker and that doesnt stop it. used spybot search and destroy Ad-aware SE personal and Pc bug doctor none of these programs work? dont know what to do now?
i was gettin something similar until i used adware. try a complete scan instead of quik scan
__________________

jsguru49 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0