Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-13-2008, 09:14 PM   #21
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: this pissed me off

Wow. I wonder why they used a much slower connection for the wireless combo.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 09:24 PM   #22
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: this pissed me off

Well, the mouse is PS2, the keyboard is USB and came with a PS2 Adapter. I could just buy a new wireless mouse but I don't want too many receivers sitting on my desk. I'll buy the adapter and see how that works. If it's not good, I'll see if radio shack has any wireless mice I could buy. I'd return the adapter and get the mouse. I'm sure they'd let me, maybe.
__________________

JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 10:41 PM   #23
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: this pissed me off

lol i prefer ps/2 cuz i need the other USB slots.


LMFAO at ace777 jamming down random "1" and "0" 1000101010100101001010.

lmfao ima just call him "J" next time
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 10:45 PM   #24
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: this pissed me off

PS/2 sucks if you need to press several keys at a time like when gaming. You could always get a USB hub.
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 10:47 PM   #25
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: this pissed me off

The keyboard is USB =p
The mouse is PS2, I'm getting a converter to USB.
JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 10:48 PM   #26
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: this pissed me off

yeah, there like 6 bucks, i got mine for 8 its really kind of annoying my p2/s ports are fubar and you can't even plug a mouse into it even halfway i payed 50 fo it and nothing so im going to oc and hose it down while plugged in lols.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 11:02 PM   #27
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: this pissed me off

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
PS/2 sucks if you need to press several keys at a time like when gaming. You could always get a USB hub.
i do about 300 actions per minute in starcraft and i use ps2 keyboard and i click like 190 times per minute with ps2 mouse.
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 11:22 PM   #28
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: this pissed me off

Dell hardware = Good (usually)
Dell hardware's preloaded software = Trash.
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 11:45 PM   #29
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: this pissed me off

Quote:
Originally Posted by spywarebanisher View Post
i do about 300 actions per minute in starcraft and i use ps2 keyboard and i click like 190 times per minute with ps2 mouse.
When I'm playing COD4 and need to reload while strafing, it's really nice to not have to worry about letting go of a key to reload.
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 11:47 PM   #30
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: this pissed me off

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
When I'm playing COD4 and need to reload while strafing, it's really nice to not have to worry about letting go of a key to reload.
my ps2 keyboard is fine am im pressing like 5 keys per second. strafing while reloading shouldnt be problematic...
__________________

__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0