Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-21-2008, 04:55 AM   #1
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Opps....

Hey,

I left my computer on all night, from around 2am until now, around 9:50am (I actually wanted more sleep than that, damn it, but my family making so much noise around me, made that a damn hard thing to do!)

Well, anyway, I was rendering all night an image that took 3 1/2 hours to complete, and it actually finished it and didn't crash down this time!

What I didn't do:

But, I also tried to shut down as many programs as I could. That includes Explorer, MSN, AVG, and I believe, ZoneAlarm.

But one thing I didn't do, was physically dissconnect my Internet from the PC...

Is there a way of checking at all, that I didn't close down Zonealarm for sure?
Or, a way of checking if a hacker did try to gain access while I was asleep, if it was off?

Thanks
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 05:29 AM   #2
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Opps....

so its done rendering correct? then do a reboot and everything should be back to normal. then u can scan for stuff
__________________

__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 05:36 AM   #3
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Opps....

Don't worry, I made sure all programs were back on when I got up, but amist the arguing, I didn't know if I already had Zonealarm running or not, before I clicked it again, and realising the connection was still plugged in.

I'll run a scan then yeah

But is there any way of knowing for sure if someone did?
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 06:17 AM   #4
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Opps....

i am not sure , depending on your router there may be logs there

also depending on your router it may have an spi firewall or it may also disconnect from the internet if the connection is left idle for a certain ammount of time , i think mine disconnects after 30mins idle
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 06:24 AM   #5
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Opps....

Kane you of all people I'd thought would of known:

Right click My computer/Manage/Event View
__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 06:25 AM   #6
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Opps....

Your router should have a firewall that's sufficient.
__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 06:36 AM   #7
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Opps....

I think Kane knows that, I think its still easier to get around the router these days due to wireless
__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 07:27 AM   #8
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Opps....

Why do you insist on calling me Kane? :|

There doesn't seem to be anything wrong, so maybe you are all right.

Thanks Either way, everything's still here, etc so...
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 07:29 AM   #9
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Opps....

sorry, I use to watch wrestling my bad.
__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 01:04 PM   #10
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: Opps....

Quote:
Originally Posted by Antdemo View Post
sorry, I use to watch wrestling my bad.
ahahahahaha. that was good.
__________________

__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0